ORTIS Propex Winter Protection 150ml: Με ταχεία δράση, προάγει την ευεξία του αναπνευστικού και βοηθά στην ενίσχυση των φυσικών αμυνών του παιδιού σας. Για Παιδιά ηλικίας άνω των 3 ετών.

31085
Ortis
10,50 €
με ΦΠΑ
Ποσότητα
check Άμεση διαθέσιμο

 

Τηλεφωνικές παραγγελίες 77778200

 

Δωρεάν αποστολές σε όλη την Κύπρο!

Με ταχεία - διπλή δράση, προάγει την ευεξία του αναπνευστικού και βοηθά στην ενίσχυση των φυσικών αμυνών του παιδιού σας. Για Παιδιά ηλικίας άνω των 3 ετών.

 

- Ο σαμπούκος υποστηρίζει τις άμυνες του οργανισμού
- Το πελαργόνιο και το erysimum έχουν καταπραϋντική δράση στον λαιμό και προάγουν την ευεξία του αναπνευστικού
- Η βιταμίνη D συμβάλλει στη φυσιολογική λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος στα παιδιά
- + Πρόπολη
- Υπέροχη γεύση κεράσι

 

Οδηγίες χρήσης:
Ανακινήστε καλά πριν από τη χρήση. Μπορεί να καταναλωθεί είτε ως έχει είτε αραιωμένο σε ζεστό νερό, ως τσάι βοτάνων.
- Παιδιά ηλικίας μεταξύ 3 και 6 ετών: 5 ml, 2 φορές την ημέρα (=10 ml)
- Παιδιά ηλικίας μεταξύ 6 και 12 ετών: 5 ml, 4 φορές την ημέρα (=20 ml)
- Έφηβοι και ενήλικες: 10 ml, 3 φορές την ημέρα (=30 ml)

 

Προφυλάξεις:
Δεν συστήνεται για άτομα που υποφέρουν από άσθμα ή είναι αλλεργικά στα μελισσοκομικά προϊόντα. Μην υπερβαίνετε τη συνιστώμενη ημερήσια δόση. Κύηση και θηλασμός: Ζητήστε ιατρική συμβουλή. Τα συμπληρώματα διατροφής δεν αποτελούν υποκατάστατο μιας ποικίλης και ισορροπημένης διατροφής κι ενός υγιούς τρόπου ζωής. Φυλάξτε το προϊόν μακριά από μικρά παιδιά. Το χρώμα, η οσμή και η γεύση δύναται να ποικίλουν, χωρίς ωστόσο να επηρεάζεται η ποιότητα ή η αποτελεσματικότητα του προϊόντος. Αυτό οφείλεται στα φυσικά χαρακτηριστικά των συστατικών. Κατάλληλο για χορτοφάγους.

 

Συνθήκες φύλαξης:
Πριν από το άνοιγμα, φυλάξτε κατά προτίμηση σε ξηρό και σκοτεινό μέρος, μεταξύ 15 και 25°C. Μετά το άνοιγμα, φυλάξτε στο ψυγείο και καταναλώστε το προϊόν εντός ενός μηνός.

 

Συστατικά Βάσης:
Σιρόπι σίτου (Triticum aestivum L. – χωρίς γλουτένη)∙ συμπυκνωμένος χυμός σαμπούκου (Sambucus nigra L. - 7920 mg/30 ml)∙ μέλι (7500 mg/30 ml)∙ νερό∙ σιρόπι αγαύης (Agave tequilana F.A.C. Weber)∙ εκχύλισμα πρόπολης με γλυκερίνη (3000 mg/30 ml)∙ ξηρό εκχύλισμα erysimum (Erysimum officinale L. – 165 mg/30 ml), ξηρό εκχύλισμα πελαργόνιου (Pelargonium sidoides DC. - 60 mg/30 ml)∙ φυσική αρωματική ύλη∙ βιταμίνη D3 (χολεκαλσιφερόλη - 22.5 μg= 450% ΔΤΑ*).
*ΔΤΑ = Διατροφικές Τιμές Αναφοράς

 


Χωρίς συντηρητικά – Χωρίς χρωστικές ύλες – Χωρίς γλυκαντικές ύλες.

31085