Συστήστε φίλους και συγγενείς στο EvZeen.com και μοιραστείτε μαζί τους €6 για κάθε σύσταση!

Συστήστε στο EvZeen.com όσους φίλους ή συγγενείς επιθυμείτε! Για κάθε σύσταση που κάνετε, θα λάβετε εσείς και οι φίλοι σας από ένα Κουπόνι αξίας €3 για μελλοντικές αγορές από το EvZeen.com! Δεν υπάρχει όριο στον αριθμό Κουπονιών Σύστασης που μπορείτε να μαζέψετε! Όσες περισσότερες συστάσεις κάνετε τόσα περισσότερα Κουπόνια Σύστασης θα μαζέψετε!!! Καλά ψώνια λοιπόν! 

ΣΥΣΤΗΣΤΕ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ!>

ΚΑΝΟΝΕΣ & ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΙ:

- Μπορείτε να συστήσετε στο EvZeen.com όσους φίλους ή συγγενείς επιθυμείτε.

- Δεν υπάρχει όριο στον αριθμό Κουπονιών Σύστασης που μπορείτε να μαζέψετε.  

- Για να συστήσετε κάποιον θα πρέπει να είστε υφιστάμενος πελάτης του EvZeen.com, δηλαδή να έχετε ήδη κάνει εγγραφή και να έχετε ολοκληρώσει τουλάχιστον μια παραγγελία οποιασδήποτε αξίας.

- Όταν τα άτομα που έχετε συστήσει κάνουν εγγραφή στο EvZeen.com και συμπληρώσουν το e-mail σας στο αντίστοιχο πεδίο, θα παραλάβουν ο καθένας τους μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ένα Κουπόνι Σύστασης αξίας 3 ευρώ.

- Μόλις αυτοί που συστήσατε πραγματοποιήσουν την πρώτη τους αγορά, θα παραλάβετε και εσείς για κάθε σας έγγυρη σύσταση ένα Κουπόνι Σύστασης αξίας 3 ευρώ μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.  

- Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μόνο ένα Κουπόνι Σύστασης ανά παραγγελία.

- Τα Κουπόνια Σύστασης δεν μπορούν να συνδυαστούν με οποιαδήποτε άλλα εκπτωτικά κουπόνια.

- Δεν μπορείτε να συστήσετε τον εαυτό σας.

- Μπορείτε να συστήσετε κάποιον μόνο εάν δεν είναι υφιστάμενος πελάτης του EvZeen.com.

- Τα Κουπόνια μπορούν να χρησιμοποιηθούν μόνο για μελλοντικές αγορές από το EvZeen.com και δεν μπορείτε να τα ανταλλάξετε με χρήματα.

- Τα Κουπόνια ισχύουν για 3 μήνες (90 μέρες) από τη στιγμή που αποκτήθηκαν. Μετά από αυτή την περίοδο λήγουν και δεν μπορούν να εξαργυρωθούν.