Η παραγγελία σας θα είναι διαθέσιμη για παραλαβή εντός 1-3 εργάσιμων ημερών από τη στιγμή που καταχωρήθηκε η παραγγελία, εκτός και αν ενημερωθείτε διαφορετικά από την Ομάδα Εξυπηρέτησης Πελατών του EvZeen.com.

Μόλις η παραγγελία σας είναι έτοιμη για παραλαβή, θα λάβετε στο κινητό σας τηλέφωνο το Γραπτό Μήνυμα Ειδοποίησης (sms), το μήνυμα: «Έτοιμο για Παραλαβή».

Μόλις φτάσετε στο σημείο παραλαβής που επιλέξατε, παρακαλούμε όπως παρουσιάσετε το σχετικό email ή γραπτό μήνυμα (sms) στο κινητό σας τηλέφωνο.

Αν δεν έχετε ήδη πληρώσει διαδικτυακά για τη παραγγελία σας, τότε θα πρέπει να πληρώσετε με μετρητά κατά τη παραλαβή της παραγγελίας (συμπεριλαμβανομένης και της ανάλογης χρέωσης παραλαβής, αν ισχύει).

Αν η παραγγελία σας παραμείνει στο επιλεγμένο σημείο παραλαβής για 14 ημέρες χωρίς να παραληφθεί, τότε η παραγγελία επιστρέφεται κοντά μας.

Σε περίπτωση που δεν μπορείτε να παραλάβετε τη παραγγελία σας ο ίδιος προσωπικά, τότε φέρετε ιδία ευθύνη για το άτομο που παραλαμβάνει εκ μέρους σας τη παραγγελία και παρουσιάζει το σχετικό email ή γραπτό μήνυμα (sms).

 

EΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ F.A.Q