Σε περίπτωση που δεν έχετε παραλάβει εξολοκλήρου τη παραγγελία σας, πριν επικοινωνήσετε μαζί μας, παρακαλώ ελέγξτε τα πιο κάτω:

- Το email Επιβεβαίωσης  Παραγγελίας για να διαπιστώσετε αν όντως όλα τα προϊόντα έχουν παραγγελθεί.

- Το email Επιβεβαίωσης Αποστολής Παραγγελίας για να διαπιστώσετε αν όντως όλα τα προϊόντα έχουν αποσταλεί. Είναι πιθανόν κάποια από τα προϊόντα της παραγγελίας σας για διάφορους λόγους να μην είναι διαθέσιμα. Για να μην καθυστερήσει η υπόλοιπη παραγγελία σας, πιθανόν να αποστείλουμε αρχικώς τα προϊόντα που βρίσκονται εντός αποθέματος, ακυρώνοντας τη παραγγελία που αφορά σε προϊόντα που είναι εκτός αποθέματος. Θα ενημερωθείτε αναλόγως, μέσω σχετικού email. Το έγγραφο παραγγελίας σας θα περιλαμβάνει μόνο τα προϊόντα που θα αποσταλούν και θα χρεωθείτε μόνο γι’ αυτά. Σε περίπτωση που θα βρίσκεται σε ισχύ κάποιο πρόγραμμα με βαθμούς αγορών, θα πιστωθείτε όλους τους βαθμούς που αναλογούσαν στην αρχική σας παραγγελία, συμπεριλαμβανομένων και αυτών που αφορούν στα προϊόντα που δεν αποστάλθηκαν. 

- Η παραγγελία σας είναι πιθανόν να αποσταλεί με περισσότερα από ένα δέμα και να παραληφθεί σε διαφορετικές μέρες και διαφορετικές ώρες.

Αν ελέγξατε όλα τα πιο πάνω σημεία και λείπει κάποιο από τα προϊόντα που παραγγείλατε, παρακαλούμε όπως επικοινωνήστε με την Ομάδα Εξυπηρέτησης Πελατών του EvZeen.com.

EΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ F.A.Q