Τώρα και με δωρεάν παράδοση!

person Posted By: Focus On list In: HOME comment Comment: 0 favorite Hit: 848

Tο ηλεκτρονικό κατάστημα  EvZeen.com για εδώ και περίπου ένα χρόνο εμπλουτίζει την Κυπριακή online αγορά με προϊόντα υγείας, ευεξίας και ομορφιάς προσφέροντας μια ευχάριστη και ασφαλή εμπειρία online shopping, σταθερά ανταγωνιστικές τιμές, ελκυστικά πακέτα προσφορών αλλά και 15% επιπλέον συνολική έκπτωση στην πρώτη παραγγελία σε όσους εγγραφούν στην ιστοσελίδα! Τώρα και με δωρεάν παράδοση κάθε παραγγελίας μέχρι το τέλος Μαΐου!

 

Το EvZeen.com περιλαμβάνει μια μεγάλη, αλλά και συνεχώς αυξανόμενη γκάμα ποιοτικών προϊόντων προσωπικής φροντίδας, περιποίησης και ομορφιάς, συμπληρώματα διατροφής, οδοντιατρικά προϊόντα, προϊόντα βρεφικής και παιδικής διατροφής και φροντίδας και άλλα. Ο καταναλωτής μπορεί να βρει, να επιλέξει και να αγοράσει σε ανταγωνιστικές τιμές γνωστά και καταξιωμένα brands όπως Frezyderm, Hipp, Weleda, GUM, Vitabiotics, Ortis, Nutricia (παιδικά γάλατα και συμπληρώματα διατροφής για ειδικούς ιατρικούς σκοπούς), Schär, Futuro, Nuby, Bibi, Angelcare, Jakson Reece και άλλα.

 

H γκάμα του EvZeen.com εμπλουτίζεται συνεχώς με βάση τις ανάγκες του αγοραστικού κοινού, ενώ παράλληλα προσφέρονται διάφορες εποχιακές προσφορές.

 

Την ευχάριστη και ασφαλή online-shopping εμπειρία στο EvZeen.com έρχεται να ολοκληρώσει η γρήγορη, ασφαλής και εύκολη διαδικασία παράδοσης της παραγγελίας με επιλογές home delivery και pick up από μια μεγάλη λίστα σημείων παραλαβής της AkisExpress (πέρα από 100) σε όλη την Κύπρο καθώς και από συνεργαζόμενα φαρμακεία.

 

Μπορείτε να ενημερώνεστε για τα προϊόντα και τις προσφορές του EvZeen.com και μέσα από τα social media του e-shop, στο Facebook: @evzeenshop και στο Instagram @evzeencom

Comments

No comment at this time!

Leave your comment



Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Ιανουάριος Φεβρουάριος Μάρτιος Απρίλιος Μάιος Ιούνιος Ιούλιος Αύγουστος Σεπτέμβριος Οκτώβριος Νοέμβριος Δεκέμβριος