Η διατροφη του μωρου και τα βιολογικα προϊοντα

person Posted By: Focus On list In: HOME comment Comment: 0 favorite Hit: 359

Μάθετε όσα πρέπει για να προσφέρετε στο μωρό σας ό,τι καλύτερο. 

Το μωρό σας είναι ό,τι πολυτιμότερο έχετε. Είναι όλος σας ο κόσμος και δεν θέλετε να του προσφέρετε τίποτα λιγότερο από το καλύτερο. Θέλετε να μεγαλώσει σωστά, να είναι υγιές και δυνατό. Θέλετε η φροντίδα και η διατροφή του να είναι ισορροπημένη και κατάλληλη ανάλογα με την ηλικία του και τις ανάγκες του. 

Το μωρό σας, είναι ένας μικρούλης άνθρωπος με ένα μικρό και ευαίσθητο οργανισμό, χωρίς πολύ ανεπτυγμένες ακόμα άμυνες. Η τροφή του πρέπει να είναι καλής ποιότητας, περιεκτική στα ιχνοστοιχεία που χρειάζεται και να έχει ευχάριστη γεύση, χωρίς καμία συνθετική ή χημική ουσία. Με άλλα λόγια, το μωρό σας χρειάζεται ποιοτικά και νόστιμα βιολογικά προϊόντα διατροφής. 

Με την κατανάλωση βιολογικών προϊόντων, η ποιότητα των ιχνοστοιχείων που λαμβάνει το παιδί είναι η καλύτερη που μπορεί να λάβει για τη σωστή ανάπτυξη του αλλά και για την καλή λειτουργία του πεπτικού του συστήματος. Παράλληλα, προσφέροντας βιολογικά προϊόντα στο παιδί, μειώνουμε την έκθεσή του σε ορμόνες, συνθετικά λιπάσματα, συντηρητικά, χημικά πρόσθετα και χρωστικές ουσίες που μπορεί να αποβούν βλαβερά σε βάθος χρόνου. Το μωρό καταναλώνει περισσότερη τροφή ανά κιλό βάρους σώματος, σε σχέση με έναν ενήλικα. Επομένως, οι βλαβερές ουσίες που λαμβάνει με τη συμβατική διατροφή είναι αναλογικά περισσότερες.

Στο EvZeen.com μπορείτε να βρείτε τη σειρά βιολογικών βρεφικών τροφών HiPP, που εδώ και 60 χρόνια παρασκευάζονται με αγάπη για το παιδί και με κάθε απαραίτητη αυστηρή διαδικασία ώστε οι τροφές να είναι βιολογικές αλλά και νόστιμες! Η HiPP διαθέτει την βιολογική σφραγίδα της Ευρωπαϊκής Ένωσης για τα πέραν των 60 χρόνων εμπειρίας στη βιολογική γεωργία και των αυστηρών ελέγχων ποιότητας που εφαρμόζει. 

Ο τρόπος που καλλιεργούνται τα φρούτα και τα λαχανικά είναι απόλυτα μελετημένος, από την επιλογή του χώματος της καλλιέργειας μέχρι και τη συγκομιδή. Το γάλα, τα βοοειδή, τα πουλερικά και οι χοίροι της HiPP, προέρχονται από αγροκτήματα που λειτουργούν αυστηρά σύμφωνα με τις οδηγίες της βιολογικής κτηνοτροφίας και σωστής μεταχείρισης των ζώων.

Όσον αφορά την ποιότητα των προϊόντων HiPP, η κάθε συσκευασία τροφής υποβάλλεται σε ένα σύστημα ελέγχου ποιότητας με περισσότερους από 260 ελέγχους, από δοκιμές του εδάφους μέχρι αναλύσεις των πρώτων υλών και δοκιμές των τελικών προϊόντων.

Η σειρά βρεφικών τροφών της HiPP καλύπτει όλες τις διατροφικές ανάγκες του μωρού, από το βρεφικό γάλα HiPP Combiotic Milk, γεύματα φρούτων, ολοκληρωμένα γεύματα, μπισκότα, χυμούς, κρέμες απογαλακτισμού, μέχρι το βιολογικό νερό HiPP Baby Water.

Προστατέψτε το μωρό σας από βλαβερές ουσίες με την ολοκληρωμένη βρεφική σειρά διατροφής HiPP, με ιστορία πέραν των 60 χρόνων εμπειρίας στην βρεφική διατροφή.

Comments

No comment at this time!

Leave your comment



Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Ιανουάριος Φεβρουάριος Μάρτιος Απρίλιος Μάιος Ιούνιος Ιούλιος Αύγουστος Σεπτέμβριος Οκτώβριος Νοέμβριος Δεκέμβριος