ΜΕΤΕΓΧΕΙΡΗΤΙΚΟΙ ΠΟΝΟΙ

person Posted By: Focus On list In: HOME comment Comment: 0 favorite Hit: 254

Υποστήριξη για μετεγχειρητική αποθεραπεία και ανακούφιση από τους πόνους 

 

Σε κάθε περίπτωση, μετά από εγχειρήσεις είναι απαραίτητη η σωστή στήριξη και προστασία της χειρουργημένης περιοχής, ώστε να αποφευχθούν πιθανοί μετεγχειρητικοί τραυματισμοί που οφείλονται στη φυσιολογική αδυναμία που δημιουργεί η ακινησία. Όλες οι παράμετροι της μετεγχειρητικής πορείας, συμπεριλαμβανομένης και της χρήσης των κατάλληλων ανατομικών βοηθημάτων, πρέπει να καθορίζονται πάντα από γιατρό.

Τα προϊόντα FuturoΤΜ μπορούν να προσφέρουν την απαραίτητη υποστήριξη που χρειάζεται η μετεγχειρητική αποθεραπεία. Χάρη στον ειδικό σχεδιασμό τους, προϊόν μελέτης γιατρών και φυσικοθεραπευτών, ταιριάζουν απόλυτα στο σώμα, προσφέροντας την υποστήριξη που χρειάζεται μία χειρουργημένη περιοχή ώστε να επιτευχθεί η καλύτερη δυνατή αποθεραπεία. Ταυτόχρονα, τα προϊόντα NexcareΤΜColdhotΤΜ , παρέχουν μια μορφή θερμότητας, ιδιαίτερα ωφέλιμη για διάφορες περιοχές του σώματος.

Τόσο τα προϊόντα FuturoΤΜ, όσο και τα NexcareΤΜColdhotΤΜ από την 3Μ, μπορείτε να τα βρείτε τώρα στο EvZeen.com

 

Για άμεση αγορά των προϊόντων Futuro και Nexcare από την 3Μ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ.

Comments

No comment at this time!

Leave your comment



Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Ιανουάριος Φεβρουάριος Μάρτιος Απρίλιος Μάιος Ιούνιος Ιούλιος Αύγουστος Σεπτέμβριος Οκτώβριος Νοέμβριος Δεκέμβριος