Κρατηστε το προσωπο σας ενυδατωμενο και λαμπερο κατα τη διαρκεια του καλοκαιριου!

person Posted By: Focus On list In: HOME comment Comment: 0 favorite Hit: 437

Το καλοκαίρι είναι εδώ, με τον καυτό ήλιο και τις υψηλές θερμοκρασίες να είναι πλέον μέρος της καθημερινότητάς μας! Εκτός από τις θετικές αλλαγές στη διάθεσή μας, ο ήλιος και η ζέστη μπορούν να φέρουν και μερικές αρνητικές επιπτώσεις  στην επιδερμίδα μας. Η έκθεση στον ήλιο μπορεί να προκαλέσει σημαντικές διαταραχές στην ισορροπία της επιδερμίδας μας, αφού αφυδατώνεται και χάνει την ελαστικότητά της.

Καθώς ανεβαίνει η θερμοκρασία, το δέρμα μας τείνει να παράγει περισσότερο σμήγμα, έτσι είναι απαραίτητο να ενσωματώσουμε στην καθημερινότητά μας, τη σωστή φροντίδα του δέρματός μας με τα κατάλληλα προϊόντα, τα οποία θα επαναφέρουν τη βαθιά ενυδάτωση και δροσιά που χρειάζεται σε περιόδους  με πολύ ψηλές θερμοκρασίες.

Η ενυδάτωση του δέρματος είναι ένα από τα πιο σημαντικά κομμάτια στη διαδικασία περιποίησης της επιδερμίδας του προσώπου. Αυτό γιατί αν το δέρμα μας είναι κατάλληλα ενυδατωμένο και έχει γίνει σωστή ενίσχυση της άμυνας της επιδερμίδας είναι σε θέση να αντιμετωπίσει πολύ πιο εύκολα καθημερινές επιβλαβείς για το δέρμα καταστάσεις όπως είναι οι ρύποι και ο ήλιος.

Σημαντικότητα ενυδάτωσης του δέρματος

Η ενυδάτωση του δέρματος δεν πρέπει να απασχολεί μόνο τα άτομα τα οποία έχουν ξηρό δέρμα. Είναι απόλυτα σημαντικό και απαραίτητο βήμα στη σωστή περιποίηση του δέρματος να διατηρούμε την ισορροπία του υδρολιπικού μανδύα, έτσι ώστε το δέρμα μας να μην χάνει την ελαστικότητά του και να είναι πάντα ενυδατωμένο.

Με την πάροδο του χρόνου η επιδερμίδα μας σιγά – σιγά χάνει την ελαστικότητά της. Οι ίνες του κολλαγόνου στο δέρμα μας γίνονται πιο σκληρές και έτσι το δέρμα χάνει τη συνοχή και τη σφριγηλότητά του. Η αφυδάτωση του δέρματος ταλαιπωρεί το δέρμα, το κάνει λεπτό και ευάλωτο σε εξωτερικούς ρύπους, με αποτέλεσμα το δέρμα να γερνάει πολύ πιο γρήγορα και να ξεκινάει η εμφάνιση των ρυτίδων.

Το δέρμα επίσης, χάνει την δυνατότητα να διατηρεί και να παράγει από μόνο του τα υδατικά στοιχεία τα οποία είναι απαραίτητα, έτσι η φροντίδα με κρέμες που ενυδατώνουν το δέρμα του προσώπου μας είναι απαραίτητη!

Παράγοντες που επηρεάζουν την ενυδάτωση της επιδερμίδας είναι:

• Ηλικία – εμμηνόπαυση (ορμόνες)

• Ατμοσφαιρικοί ρύποι

• Έκθεση στον ήλιο

• Κάπνισμα

• Κλίμα

• Φύλο

• Τρόπος ζωής

• Ελλιπής περιποίηση δέρματος (καθαρισμός, ενυδάτωση)

 

Το γεγονός ότι καθημερινά η επιδερμίδα μας έρχεται σε επαφή με σκόνη και ρύπους, έχει ως αποτέλεσμα να φράσσονται οι πόροι της και να γίνεται πιο δύσκολη η οξυγόνωση και ανανέωση των κυττάρων. Για να αντιμετωπίσει την κατάσταση αυτή το δέρμα μας παράγει σμήγμα και λιπίδια με σκοπό να ισορροπηθεί η αφυδάτωση του δέρματος. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα, η επιδερμίδα μας να είναι θαμπή και κουρασμένη.

Για να ενυδατώσουμε καλά και σωστά την επιδερμίδα μας, πρέπει να εφαρμόσουμε την κρέμα σε καθαρό δέρμα, έτσι καθημερινά πριν από την εφαρμογή της ενυδατικής κρέμας πρέπει να χρησιμοποιούμε προϊόντα για τον σκοπό αυτό, τα οποία σέβονται το pΗ της επιδερμίδας, απομακρύνουν τα νεκρά κύτταρα και τους ρύπους, ενώ δεν αφυδατώνουν το δέρμα μας.

Μια καλή και αποτελεσματική ενυδατική κρέμα πρέπει να προσφέρει βαθιά ενυδάτωση, να ενεργοποιεί την κυτταρική ανανέωση, να έχει αντιγηραντική δράση όπως και αντιοξειδωτικές ιδιότητες. Θα πρέπει να ενισχύει τη φυσική παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης, να αυξάνει την ελαστικότητα και σφριγηλότητα του δέρματος, να δίνει λάμψη και τόνωση στο δέρμα, ενώ θα πρέπει να έχει λεπτόρευστη υφή η οποία να απορροφάται εύκολα.

Κάθε ηλικία έχει διαφορετικές ανάγκες όσον αφορά την ενυδάτωση και θρέψη του δέρματος. Η σειρά προϊόντων της Frezyderm με καθημερινές κρέμες ιδανικές για την ενυδάτωση και φροντίδα του δέρματος, μας δίνουν τη δυνατότητα να επιλέξουμε την κατάλληλη για εμάς ανάλογα με την ηλικία και το δέρμα μας.

Προϊόντα Frezyderm Moisturising

Frezyderm Moisturizing 24hCream 20+, 50ml

Η Frezyderm Moisturizing 24h Cream, είναι η ενυδατική κρέμα η οποία είναι κατάλληλη για την καθημερινή περιποίηση της νεανική επιδερμίδας (20+). Είναι ιδανική για το ξηρό, ευαίσθητο και λεπτό δέρμα.

Η απαλή και δροσερή αυτή κρέμα για το πρόσωπο και το λαιμό, έχει σύνθεση εμπλουτισμένη με 3 φυτικά εκχυλίσματα και κεραμίδια ώστε να προσφέρει παρατεταμένη ενυδάτωση στην επιδερμίδα και ενίσχυση του κολλαγόνου και της ζωτικότητας του δέρματος.

Παράλληλα, η Frezyderm Moisturizing 24h Cream προστατεύει το DNA του δέρματος, προλαμβάνει τα σημάδια της φωτογήρανσης, ενώ παρέχει αντιοξειδωτική προστασία. Μόλις μετά την πρώτη εφαρμογή θα νιώσετε το δέρμα σας να ξεδιψά και να αποκτά την απαλότητα και την ελαστικότητα που αναζητά.

Η δερματολογικά ελεγμένη κρέμα από την Frezyderm, έχει λεπτόρρευστη, μη λιπαρή υφή, που απορροφάται άμεσα χωρίς να αφήνει ίχνη λιπαρότητας, ενώ αποτελεί εξαιρετική βάση μακιγιάζ.

Frezyderm Moisturising PLUS Cream 30+, 50ml

Η Frezyderm Moisturising PLUS Cream,είναι η ενυδατική κρέμα, η οποία είναι κατάλληλη για την καθημερινή περιποίηση για νεαρές επιδερμίδες (30+). Είναι ιδανική για το ξηρό και μέτρια αφυδατωμένο δέρμα.

Η Frezyderm Moisturising PLUS Cream, προσφέρει 112% αύξηση σύνθεσης κολλαγόνου, χωρίς να περιέχει parabens.

Είναι πλούσια και απαλή κρέμα, ιδανική για το πρόσωπο και το λαιμό, που προσφέρει δυναμική και σε βάθος ενυδάτωση στα 3 επίπεδα της επιδερμίδας, χάρη στο σύμπλεγμα 3 τύπων υαλουρονικού οξέος διαφορετικού βάρους και διαδερμικής διαβατότητας, τα φυτικά εκχυλίσματα και τα ενεργά συστατικά σύκου που περιέχει. Μια πραγματική πηγή ενυδάτωσης για τη διψασμένη επιδερμίδα σας που προστατεύει το DNA του δέρματος από το οξειδωτικό stress.

Παράλληλα, ενεργοποιεί τους μηχανισμούς γονιδιακής έκφρασης του δέρματος και αυξάνει την παραγωγή ινών κολλαγόνου και ελαστίνης, με αποτέλεσμα οι πρώτες λεπτές γραμμές να μειώνονται, η επιδερμίδα να είναι πιο σφριγηλή και να αυξάνεται η ελαστικότητα του δέρματος. Είναι η καθημερινή απολαυστική περιποίηση του δέρματος. Δερματολογικά Ελεγμένη.

Frezyderm Moisturising RICH Cream 45+, 50ml

Η Frezyderm Moisturising RICH Cream είναι η ενυδατική κρέμα, η οποία είναι κατάλληλη για την καθημερινή περιποίηση του ώριμου δέρματος (45+). Είναι ιδανική για έντονα ξηρό και αφυδατωμένο δέρμα.

Η Frezyderm Moisturising RICH Cream προσφέρει 99% αύξηση δερματικών πρωτεϊνών, ενώ δεν περιέχει Parabens. Χρησιμοποιείται μετά την εμμηνόπαυση.

Η συγκεκριμένη κρέμα είναι πολύ πλούσια και απολαυστική κρέμα, για την ενυδάτωση της έντονα ξηρής και αφυδατωμένης ώριμης επιδερμίδας του προσώπου και του λαιμού. Η καθημερινή χρήση της ενισχύει και βελτιώνει τη δερματική δομή, αυξάνει την πυκνότητα και την ελαστικότητα της λεπτής, εύθραυστης επιδερμίδας και προλαμβάνει τη δημιουργία ρυτίδων.

Ενυδατώνει άμεσα και σε βάθος το δέρμα και θωρακίζει την υγρασία της επιδερμίδας. Έχει πλούσια, μη λιπαρή υφή και χαρίζει μια απαλή, ελαστική και βελούδινη επιδερμίδα. Απορροφάται άμεσα και είναι ιδανική βάση για το μακιγιάζ και για ένα δέρμα που ακτινοβολεί λάμψη και υγεία. Δερματολογικά Ελεγμένη.

Βρείτε στο νέο Κυπριακό Ηλεκτρονικό Κατάστημα EvZeen.com τη κατάλληλη ενυδατική κρέμα η οποία ταιριάζει καλύτερα σε εσάς και το δέρμα σας, από τη σειρά προϊόντων της Frezyderm. Ενημερωθείτε περαιτέρω σχετικά με το τι μπορεί να σας προσφέρουν τα συγκεκριμένα προϊόντα και επωφεληθείτε των μοναδικών προσφορών του EvZeen.com! Διαθέσιμη όλη η σειρά προϊόντων Frezyderm σε τιμές έκπτωσης. Επιπλέον 15% έκπτωση στη πρώτη παραγγελία για όσους εγγραφούν στην ιστοσελίδα! Τώρα και με Δωρεάν Παράδοση!

Comments

No comment at this time!

Leave your comment



Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday January February March April May June July August September October November December