Βρεφικη Φροντιδα: Μαθετε για τις ομορφες αυτες στιγμες που μοιραζεστε με το μωρο σας!

person Posted By: Focus On list In: HOME comment Comment: 0 favorite Hit: 237

Το μωρό σας ήρθε για να μείνει και να γεμίσει τη ζωή σας τρυφερές στιγμές γεμάτες συναισθήματα, αγάπη και χαρά. Η φροντίδα του μωρού σας είναι ο ποιοτικός χρόνος που περνάτε αποκλειστικά μαζί του χωρίς άλλους περισπασμούς και η καλύτερη ευκαιρία να το αγκαλιάσετε, να του τραγουδήσετε και να του παίξετε. Να δημιουργήσετε συναισθηματικούς δεσμούς αλλά και όμορφες αναμνήσεις από τη βρεφική ηλικία, η οποία περνάει πολύ γρήγορα.

 

Παράλληλα, για τη φροντίδα του επιθυμείτε να του προσφέρετε ό,τι καλύτερο και κατάλληλο για την ευαίσθητη του επιδερμίδα. Η περιποίηση ενός μωρού, από το μπάνιο του μέχρι και την ενυδάτωσή του, απαιτεί προσοχή αλλά και τα κατάλληλα προϊόντα.

 

Μπάνιο; Ευκαιρία για παιχνίδι με το νερό!

Πριν ξεκινήσετε τη διαδικασία του μπάνιου, πρέπει να βεβαιωθείτε ότι όλα όσα θα χρειαστείτε είναι σε απόσταση που μπορείτε να τα πιάσετε με το χέρι σας, ειδικά αν θα λούσετε το μωρό σας χωρίς τη βοήθεια άλλου ατόμου.

 

Θερμοκρασία: Καλό είναι η θερμοκρασία του χώρου στο οποίο θα λούσετε το μωρό να μην είναι κάτω από 25°C γιατί υπάρχει πιθανότητα να κρυώσει. Επίσης, η θερμοκρασία του νερού μέσα στο μπανάκι θα πρέπει να είναι 28 με 29°C. Υπάρχουν στην αγορά ειδικά θερμόμετρα για τη μέτρηση της θερμοκρασίας του νερού για το μπάνιο του μωρού. Καλό είναι να μετράτε την θερμοκρασία πριν βάλετε το μωρό μέσα στο νερό.

 

Προϊόντα μπάνιου: Η επιδερμίδα του τριχωτού της κεφαλής αλλά και το σωματάκι του μωρού είναι πολύ ευαίσθητα. Για αυτό πρέπει να είστε πολύ προσεχτικοί με τα προϊόντα που θα χρησιμοποιήσετε για να λούσετε το μωρό σας. Καλό είναι να επιλέγετε ποιοτικά προϊόντα που δεν προκαλούν δάκρυα, που σέβονται τη φυσιολογία της βρεφικής επιδερμίδας προστατεύοντας το δερματικό φραγμό, το pH και την φυσιολογική δερματική χλωρίδα. Στο Εeen.com μπορείτε να βρείτε τα προϊόντα Frezyderm Baby Shampoo και Frezyderm Baby Bath, κατασκευασμένα με αγάπη για το μωρό και με όλους τους ποιοτικούς ελέγχους.

  

Μετά το Μπάνιο, στεγνό και καθαρό μωράκι έτοιμο για αγκαλιές!

Μετά το μπάνιο, στεγνώστε καλά την επιδερμίδα του μωρού με μία μαλακή βαμβακερή πετσέτα και βεβαιωθείτε πως έχει αφαιρεθεί η υγρασία από τις εσοχές των πτυχώσεων του δέρματος.  

Χρησιμοποιείστε μία ποιοτική προστατευτική κρέμα στο δέρμα του μωρού πριν του βάλετε το πανάκι, η οποία θα προστατεύει την επιδερμίδα από την υγρασία και τις πηγές ερεθισμών. Στο Εeen.com μπορείτε να βρείτε την Frezyderm Baby Cream, κατάλληλη για την καθημερινή περιποίηση της ευαίσθητης περιοχής μετά την αλλαγή της πάνας. Δημιουργεί φραγμό προστασίας του δέρματος από την υγρασία και τις ερεθιστικές εκκρίσεις, επουλώνει τις αμυχές και δεν επιτρέπει την ανάπτυξη μικροβίων.

Η πάνα πρέπει να ελέγχεται και να αλλάζεται συχνά προς αποφυγήν ερεθισμών στο δέρμα αλλά και για να νιώθει το μωράκι σας στεγνό και καθαρό.

 

Ενυδάτωση του βρεφικού δέρματος.

Όπως κάθε επιδερμίδα, έτσι και η βρεφική, χρειάζεται φροντίδα και ενυδάτωση. Η επιδερμίδα του μωρού, λόγω της ευαισθησίας της, απαιτεί προσοχή και τους κατάλληλους ενυδατικούς παράγοντες ώστε να αποφευχθούν ερεθισμοί και αλλεργίες. Το προϊόν που θα επιλέξετε για την ενυδάτωση της επιδερμίδας του μωρού σας θα πρέπει να είναι δερματολογικά ελεγμένο, χωρίς parabens και με φυσικά συστατικά. Στο Εeen.com μπορείτε να βρείτε το ενυδατικό γαλάκτωμα σώματος Frezyderm Baby Hydra Milk, κατάλληλο για το ξηρό, ερεθισμένο και ευαίσθητο δέρμα, με φυσιολογικούς ενυδατικούς παράγοντες για πλούσια και σε βάθος ενυδάτωση. Περιποιείται και μαλακώνει το δερματάκι του μωρού και προλαμβάνει την αφυδάτωση και την ξηροδερμία.

 

Καθαρά και απαλά ρουχαλάκια για ευαίσθητα μωράκια! 

Πολλά μωράκια τείνουν μέχρι κάποια ηλικία να είναι πιο επιρρεπή σε αλλεργίες που πυροδοτούνται από το εξωτερικό περιβάλλον. Μικροοργανισμοί αλλά και υλικά που έρχονται σε επαφή με το μωρό μπορούν να προκαλέσουν ερεθισμούς και αλλεργίες. Καλό είναι το μωρό να βρίσκεται σε όσο το δυνατό περισσότερο ελεγχόμενο χώρο ο οποίος αερίζεται συχνά και καθαρίζεται επαρκώς.

Επίσης, τα ρούχα του μωρού μπορούν να πλένονται με απορρυπαντικό κατάλληλο για βρέφη το οποίο προστατεύει το ευαίσθητο δέρμα του μωρού. Στο Εeen.com μπορείτε να βρείτε το απορρυπαντικό Frezyderm Atoprel Baby Laundry που χάρει στο φιλικό στο δέρμα ουδέτερο pH του και την ειδική υποαλλεργική και αντιερεθιστική σύνθεση του, σέβεται τη φυσιολογία του λεπτού και εύθραυστου δέρματος του μωρού. Είναι το μοναδικό απορρυπαντικό για βρεφικά ρούχα που ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ ΚΙΝΔΥΝΟΥ σύμφωνα με τη μελέτη ταξινόμησης. 

Νιώθετε όμορφα όταν προσφέρετε στο μωράκι σας το καλύτερο, ενώ το ίδιο απολαμβάνει την περιποίηση του και παραμένει ευδιάθετο. Η σειρά βρεφικής φροντίδας Frezyderm φροντίζει και περιποιείται το μωρό σας, μαζί σας. Ανακαλύψτε όλα τα ποιοτικά προϊόντα Frezyderm τώρα στο Εeen.com σε τιμές προσφοράς!

Comments

No comment at this time!

Leave your comment



Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday January February March April May June July August September October November December