Fortimel Energy Vanilla 4x200ml: Διαιτητικό τρόφιμο για ειδικούς ιατρικούς σκοπούς. Υπερθερμιδικό συμπλήρωμα σε υγρά μορφή με γεύση βανίλιας. Εμπλουτισμένο με όλες τις βασικές βιταμίνες, μέταλλα και ιχνοστοιχεία.

L90196
12,62 €
με ΦΠΑ
Ποσότητα
check Άμεση διαθέσιμο

 

Τηλεφωνικές παραγγελίες 77778200

 

Δωρεάν αποστολές σε όλη την Κύπρο!

Το Fortimel Energy είναι διαιτητικό τρόφιμο για ειδικούς ιατρικούς σκοπούς. Υπερθερμιδικό θρεπτικό σκεύασμα σε υγρή μορφή με γεύση βανίλιας. Εμπλουτισμένο με όλες τις βασικές βιταμίνες, μέταλλα και ιχνοστοιχεία. Ελεύθερο γλουτένης και λακτόζης. Για τη διαιτητική διαχείριση δυσθρεψίας που σχετίζεται με ασθένεια. Κατάλληλο για ασθενείς με αυξημένες ενεργειακές απαιτήσεις. Κατάλληλο ως αποκλειστική σίτιση.

 

Σημαντική σημείωση: Να χορηγείται υπό ιατρική επίβλεψη. Ακατάλληλο για παρεντερική σίτιση. Κατάλληλο και για χορήγηση μέσω καθετήρα. Ακατάλληλο για παιδιά κάτω των 3 ετών. Ακατάλληλο για άτομα που πάσχουν απο γαλακτοζαιμία. Χρησιμοποιείται με προσοχή σε παιδιά 3-6 ετών.

 

Προτεινόμενη δοσολογία:

Ως αποκλειστική πηγή διατροφής 5-7 μπουκάλια την ημέρα, ως συμπληρωματική διατροφή 1-3 μπουκάλια την ημέρα ή ακολούθως σύστασης ιατρού ή διαιτολόγου.

 

Οδηγίες χρήσης:

Σερβίρεται καλύτερα δροσερό. Μετά το άνοιγμα της συσκευασίας μπορεί να φυλαχθεί στο ψυγείο έως 24 ώρες. Ανακινείστε καλά πριν τη χρήση.

 

Αλλεργιογόνα: Γάλα, σόγια.

 

L90196