ΠΟΝΟΙ ΚΑΘΙΣΤΙΚΗΣ ΖΩΗΣ

person Posted By: Focus On list In: HOME comment Comment: 0 favorite Hit: 254

Ανακούφιση από τους πόνους λόγω της καθηστικής ζωής

 

Στις μέρες μας, όλο και περισσότεροι άνθρωποι περνούν το μεγαλύτερο κομμάτι της καθημερινότητάς τους σε καθιστική στάση. Παράλληλα, ο χρόνος για σωματική άσκηση έχει μειωθεί. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα μικρούς ή μεγάλους πόνους στις αρθρώσεις.

Συχνότερα «θύματα» του σύγχρονου τρόπου ζωής είναι ο αυχένας και η μέση λόγω της στάσης του σώματος, ο καρπός λόγω της εργασίας με υπολογιστές και τα γόνατα λόγω έλλειψης άσκησης. Η εξέταση από γιατρό πριν τη χρήση οποιουδήποτε ανατομικού βοηθήματος για την καταπολέμηση αυτών των πόνων, είναι πάντα απαραίτητη.

Τα προϊόντα FuturoΤΜ μπορούν να σας προσφέρουν ανακούφιση. Ο ειδικός σχεδιασμός τους, προϊόν μελέτης γιατρών και φυσικοθεραπευτών, συνεισφέρει στην καταπολέμηση των πόνων αυτών και ανακουφίζει την καταπονημένη περιοχή.

Ταυτόχρονα, τα προϊόντα NexcareΤΜColdhotΤΜ της 3Μ, παρέχουν μια μορφή θερμότητας, ιδιαίτερα ωφέλιμη για διάφορες περιοχές του σώματος.

Τόσο τα προϊόντα FuturoΤΜ, όσο και τα NexcareΤΜColdhotΤΜ της 3Μ, μπορείτε να τα βρείτε τώρα στο EvZeen.com.

 

Για άμεση αγορά των προϊόντων Futuro και Nexcare από την 3Μ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ.

 

 

 

Comments

No comment at this time!

Leave your comment



Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Ιανουάριος Φεβρουάριος Μάρτιος Απρίλιος Μάιος Ιούνιος Ιούλιος Αύγουστος Σεπτέμβριος Οκτώβριος Νοέμβριος Δεκέμβριος