ΑΝΟΣΟΠΟΙΗΤΙΚO ΣΥΣΤΗΜΑ: ΠΡΟΒΙΟΤΙΚΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΑΝΤΙΒΙΟΤΙΚΩΝ

person Posted By: Focus On list In: HOME comment Comment: 0 favorite Hit: 245

Ενισχύστε το Ανοσοποιητικό & Δυναμώστε τον Οργανισμό σας

 

Περισσότερο από 1.800 γρ. ζυγίζουν τα βακτήρια που ζουν στον οργανισμό μας.
Ο μέσος άνθρωπος έχει περίπου 400 διαφορετικούς τύπους φιλικών βακτηρίων, γνωστών ως προβιοτικών, κυρίως στην πεπτική οδό, που διαρκώς πολλαπλασιάζονται.


Αυτά τα βακτήρια βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της άμυνας του οργανισμού μας εναντίον των εχθρικών βακτηρίων και των άλλων νοσογόνων μικροβίων, ιών και μυκήτων. Ακόμη συνθέτουν κάποιες βιταμίνες και χωνεύουν τις ίνες, επιτρέποντας μας έτσι να αντλήσουμε θρεπτικές ουσίες από άπεπτες τροφές.

Όπως και τα εντομοκτόνα, ο σκοπός των αντιβιοτικών φαρμάκων η χρήση των οποίων είναι επίκαιρη κυρίως τον χειμώνα με τα κρυολογήματα, είναι να σκοτώσουν κάποιους ζωντανούς οργανισμούς, παθογόνους για τον οργανισμό μας. Σκοτώνοντας όμως τα παθογόνα βακτήρια τα αντιβιοτικά καταστρέφουν επίσης και τα ωφέλιμα βακτήρια, μειώνοντας έτσι την άμυνα και τις αντιστάσεις του οργανισμού σε μελλοντικές μολύνσεις. Όσο ευρύτερου φάσματος είναι τα αντιβιοτικά, τόσο περισσότερα στελέχη ωφέλιμων βακτηρίων θα σκοτωθούν. Μια μόνο σειρά αντιβιοτικών μπορεί να εξαφανίσει στελέχη φιλικών βακτηρίων για έξι μήνες, ή και περισσότερο.

 

Γι’ αυτό σήμερα διατίθεται στην αγορά το SEVEN SEAS BION 3, ένα εξαιρετικά αποτελεσματικό συμπλήρωμα διατροφής με προβιοτικά, το οποίο είναι χρήσιμο για όσους έχουν κάνει χρήση αντιβιοτικών. Η φυσική παροχή των προβιοτικών καλλιεργειών που βρίσκονται στο ΒΙΟΝ 3 σταθεροποιεί το μικροβιακό ισοζύγιο στο έντερο, δυναμώνει το αμυντικό μας σύστημα και συνεπώς την αντίσταση ολόκληρου του ανθρώπινου οργανισμού. Επιπλέον το SEVEN SEAS BION 3 περιέχει 12 βιταμίνες, μέταλλα και ιχνοστοιχεία για περαιτέρω ενίσχυση του αποδυναμωμένου από το κρυολόγημα οργανισμού.

 

Μπορείτε να προμηθευτείτε το SEVEN SEAS BION 3 τώρα από το EvZeen.com

 

Για άμεση αγορά του SEVEN SEAS BION 3 ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ.

Comments

No comment at this time!

Leave your comment



Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Ιανουάριος Φεβρουάριος Μάρτιος Απρίλιος Μάιος Ιούνιος Ιούλιος Αύγουστος Σεπτέμβριος Οκτώβριος Νοέμβριος Δεκέμβριος