ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ ΤΗΣ ΟΥΛΙΤΙΔΑΣ

person Posted By: Focus On list In: HOME comment Comment: 0 favorite Hit: 247

Τέλος στην Ουλίτιδα!

Το πρόβλημα στα ούλα είναι ένα από τα πλέον διαδεδομένα παγκοσμίως, από το οποίο πάσχει το 70% του πληθυσμού.  Η ουλίτιδα είναι η ελαφρότερη μορφή των περιοδοντικών νόσων που προκαλεί ερεθισμό και οίδημα στα ούλα καθώς και αιμορραγίες. Όταν τα συμπτώματα της ουλίτιδας είναι ελαφριάς μορφής, δεν είναι ιδιαίτερα αναγνωρίσιμα και συνεπώς, ως επί το πλείστον, οι ασθενείς δεν γνωρίζουν ότι έχουν αυτό το πρόβλημα. Όμως αν η ουλίτιδα, ευτυχώς, διαγνωστεί έγκαιρα, είναι δυνατόν να αναστραφεί μέσω του καθαρισμού των δοντιών από τον οδοντίατρο σας αλλά παράλληλα και της κατάλληλης φροντίδας της στοματικής υγιεινής στο σπίτι. Όσο αφορά την περιοδοντίτιδα, αυτή είναι η προχωρημένη μορφή της περιοδοντικής νόσου η οποία χαρακτηρίζεται από τον σταδιακό σχηματισμό των περιοδοντικών θυλάκων, την υποχώρηση των ούλων αλλά και την απώλεια της σύνδεσης και της δομής του οστού που στηρίζει το δόντι. Πρόσφατες μελέτες έχουν αποδείξει ότι οι περιοδοντικές διαταραχές μπορούν να αυξήσουν τον κίνδυνο πρόκλησης ακόμα και άλλων ασθενειών. 

 

Όμως τώρα μπορείτε να φροντίσετε την στοματική σας υγιεινή χρησιμοποιώντας την οδοντική σειρά GUM PAROEX 0.06% CHX. Η GUM PAROEX 0.06% CHX  διαθέτει συνδυασμένη δράση η οποία επιτρέπει τον ειδικό έλεγχο της πλάκας και με αυτό τον τρόπο εξασφαλίζεται η άριστη υγεία των ούλων.

 

Η GUM PAROEX 0.06% CHX ενδείκνυται κατά τη θεραπεία, αλλά και συνιστάται για τη θεραπεία συντήρησης σε περίπτωση προβλημάτων στα ούλα και συγκεκριμένα για:

1. Ασθενείς που υποβάλλονται σε ορθοδοντική θεραπεία 

2. Την εμφυτευματολογία 

3. Στοματίτιδες που οφείλονται σε εμφυτεύματα 

4. Το προ-εγχειρητικό και μετεγχειρητικό στάδιο στη στοματική χειρουργική 

5. Την φροντίδα της στοματικής υγιεινής των ηλικιωμένων και των ατόμων που δεν είναι σε θέση να προσέχουν την στοματική τους υγιεινή  

 

Η μοναδική σύνθεση της GUM PAROEX 0.06% CHX δεν περιέχει οινόπνευμα. Η ειδική σύνθεση της οδοντόκρεμας έχει υψηλή περιεκτικότητα σε βιταμίνη Ε, Αλόη-Βέρα και Προ-βιταμίνη Β5. Διατηρήστε τα ούλα σας υγιή και απαλλαγμένα από την πλάκα των δοντιών με την χρήση μιας μοναδικής οδοντόκρεμας, της GUM PAROEX 0.06% CHX. Τα προϊόντα GUM μπορείτε να τα βρείτε τώρα στο EvZeen.com.

 

Για άμεση αγορά της GUM PAROEX 0.06% CHX ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ.

Comments

No comment at this time!

Leave your comment



Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Ιανουάριος Φεβρουάριος Μάρτιος Απρίλιος Μάιος Ιούνιος Ιούλιος Αύγουστος Σεπτέμβριος Οκτώβριος Νοέμβριος Δεκέμβριος