Φυσικη προστασια από το κρυολογημα και αποτελεσματικη αντιμετωπιση

person Posted By: Focus On list In: HOME comment Comment: 0 favorite Hit: 286

Το Φθινόπωρο έχει μπει για τα καλά και οι πιο ψυχρές μέρες του Χειμώνα φαντάζουν όλο και πιο κοντινές. Οι χαμηλές θερμοκρασίες του Χειμώνα φέρνουν μαζί τους και συνηθισμένες ασθένειες όπως το κοινό κρυολόγημα, τη γρίπη, τα βρογχικά και τα αναπνευστικά προβλήματα. Ο πραγματικός λόγος που ασθενούμε πιο εύκολα την χειμερινή περίοδο, είναι επειδή στις πιο χαμηλές θερμοκρασίες ευδοκιμούν στον οργανισμό καλύτερα τα μικρόβια και οι ιοί, προκαλώντας λοιμώξεις.

Μπορούμε όμως να καλωσορίσουμε τον Χειμώνα, προετοιμάζοντας και ενισχύοντας τον οργανισμό μας, ώστε να είναι πιο δυνατός και λιγότερο επιρρεπής στις ασθένειες της εποχής. Υπάρχουν πολλοί φυσικοί τρόποι με τους οποίους μπορούμε να προστατέψουμε τον οργανισμό μας.

Φυσική Άσκηση

Λόγω του καιρού πολλοί από μας μειώνουμε ή αποφεύγουμε την σωματική άσκηση κατά τη διάρκεια του Χειμώνα. Αυτό έχει άμεση επίπτωση στις άμυνες του οργανισμού μας. Η αερόβια άσκηση φαίνεται να διεγείρει την αύξηση της δραστηριότητας του ανοσοποιητικού συστήματος και με την διακοπή της αυτή η δραστηριότητα μειώνεται, ρίχνοντας τις άμυνες του οργανισμού. Επομένως, όσοι γυμνάζεστε συνεχίστε και όσοι δεν έχετε την άσκηση στο πρόγραμμά σας, καλύτερα να τη βάλετε.

Άγχος

Κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, συνήθως επικρατεί ένα κλίμα πιο χαλαρό στη ζωή μας και την εργασίας μας, με αποκορύφωμα τις διακοπές του Αυγούστου. Με το που μπαίνει ο Σεπτέμβριος όμως αρχίζουν τα πράγματα να παίρνουν πάλι πιο γρήγορους ρυθμούς. Η μετάβαση αυτή πολλές φορές μας προκαλεί ένα υποσυνείδητο άγχος και ένταση, γεγονός που μειώνει τις φυσικές άμυνες του οργασμού μας. Καλό είναι να προσπαθήσουμε να αποβάλλουμε το άγχος όσο γίνεται.

Δώρα από τη φύση

Η φύση είναι πλούσια σε ευεργετικά στοιχεία που μπορούν να ενισχύσουν τον οργανισμό μας και το ανοσοποιητικό μας σύστημα. Ο συνδυασμός της πρόπολης που είναι ισχυρό αντιμικροβιακό και της εχινάκεια που είναι τονωτικό του ανοσοποιητικού, βοηθά στην πρόληψη του κρυολογήματος, αλλά και στην αντιμετώπιση του. Η βιταμίνη C είναι φυσικό ενισχυτικό του ανοσοποιητικού μας συστήματος. Πολλά ακόμα φυσικά συστατικά έχουν αποδειχθεί ευεργετικά και βοηθούν αποτελεσματικά στην πρόληψη αλλά και την αντιμετώπιση της γρίπης, του κρυολογήματος, του πόνου στον λαιμό αλλά και του βήχα.

Το πιο σημαντικό είναι πως όλα εκείνα τα φυσικά συστατικά μπορούμε πλέον να βρούμε στα ποιοτικά φυσικά προϊόντα ORTIS PROPEX.

Στο EvZeen.com μπορείτε να βρείτε την ολοκληρωμένη σειρά προϊόντων ORTIS PROPEX που φροντίζουν για την πρόληψη, την αντιμετώπιση και την ανακούφιση από κρυολογήματα, σε ειδική προσφορά!

Το ORTIS Propex Original 200ml είναι ένα φυτικό σύμπλεγμα με πρόπολη και βιταμίνη C. Η βιταμίνη C συμβάλλει στη φυσιολογική λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος.

Το ORTIS Propex Echinacea & Propolis Drops 100ml είναι σταγόνες αλκοολούχων εκχυλισμάτων των εχινάκεια και πρόπολης. Προσφέρει υποστήριξη του οργανισμού κατά την περίοδο που αρχίζει το πρώτο κρύο με τον ερχομό του φθινοπώρου. Νοιώστε ζωντάνια όλο το χειμώνα με το φυσικό αυτό προϊόν το οποίο διεγείρει το ανοσοποιητικό σύστημα με την αλλαγή του καιρού όταν μπαίνει το φθινόπωρο, ενώ ανακουφίζει το αναπνευστικό σύστημα κατά τα πρώτα σημάδια του κρυολογήματος.

Το ORTIS Propex Echinacea Drops 100ml είναι φυσικό συμπλήρωμα διατροφής που διεγείρει τη φυσική άμυνα του οργανισμού με τον ερχομό του φθινοπώρου.

Το στοματικό σπρέι ORTIS Propex XSpray 24ml περιέχει συμπυκνωμένο χυμό σαμπούκου και αιθέρια έλαια για την καταπολέμηση του κρυολογήματος. Παρέχει κατευναστική δράση στο λαιμό και συμβάλλει στην ευεξία του αναπνευστικού.

Τα ORTIS Propex Express 45 Tablets είναι μια ενισχυμένη φόρμουλα με Τζίνσενγκ που βοηθά στην γρήγορη και αποτελεσματική καταπολέμηση του κρυολογήματος. Διεγείρει τον οργανισμό και μειώνει τη διάρκεια της ασθένειας.

Το ORTIS Propex Fluidity 200ml και το ORTIS Propex Comfort 200ml είναι φυτικά συμπλέγματα με θυμάρι και σαμπούκο που συμβάλλουν στην ευεξία του αναπνευστικού συστήματος όλης της οικογένειας.

Ανακαλύψτε τι μπορούν να κάνουν για σας τα προϊόντα ORTIS PROPEX και βρείτε τα τώρα στο EvZeen.com όλα σε τιμή προσφοράς! Προετοιμαστείτε για το Χειμώνα και απολαύστε τον με ένα τονωμένο και δυνατό ανοσοποιητικό σύστημα!

Comments

No comment at this time!

Leave your comment



Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Ιανουάριος Φεβρουάριος Μάρτιος Απρίλιος Μάιος Ιούνιος Ιούλιος Αύγουστος Σεπτέμβριος Οκτώβριος Νοέμβριος Δεκέμβριος