VITABIOTICS Jointace MAX: Συμπλήρωμα μικροθρεπτικών συστατικών με δισκία γλυκοζαμίνης και χονδροϊτίνης, κάψουλες Ωμέγα-3 και δισκία μικροθρεπτικών κολλαγόνων. Ιδανικό για όσους έχουν ενεργό ζωή, στον αθλητισμό ή γενικότερα.

31087
Vitabiotics
30,04 €
με ΦΠΑ
Ποσότητα
check Άμεση διαθέσιμο

 

Τηλεφωνικές παραγγελίες 77778200

 

Δωρεάν αποστολές σε όλη την Κύπρο!

Η υγεία των χόνδρων και των οστών είναι σημαντική για τη μακροπρόθεσμη ευεξία. Το Jointace MAX έχει αναπτυχθεί από τους ειδικούς διατροφής της Vitabiotics και παρέχει μοναδικούς συνδυασμούς ιχνοστοιχείων, βιταμινών και θρεπτικών ουσιών, ιδανικό για όσους έχουν ενεργό ζωή, στον αθλητισμό ή γενικότερα.

 

Το Jointace MAX είναι το απόλυτο προϊόν της σειράς Jointace και είναι σχεδιασμένο για όσους θέλουν την πιο ολοκληρωμένη υποστήριξη. Συνδυάζει τα δισκία κολλαγόνου, γλυκοζαμίνης και χονδροϊτίνης και τα καψάκια Omega-3 εξαιρετικής αντοχής σε ειδική τριπλή συσκευασία.

 

Το Jointace MAX περιέχει έναν πραγματικά ολοκληρωμένο συνδυασμό και η προσέγγισή του 3 σε 1 παρέχει:
- Γλυκοζαμίνη χονδροϊτίνη
- Υψηλής καθαρότητας ωμέγα-3 ιχθυέλαιο
- Κολλαγόνο (Τύπος II)

 

Ιχνοστοιχεία και βιταμίνες:
- Ο χαλκός συμβάλλει στη διατήρηση των φυσιολογικών συνδετικών ιστών και ως εκ τούτου μπορεί να είναι ευεργετική για τον χόνδρο (καθώς ο χόνδρος αποτελείται από τους συνδετικούς ιστούς).
- Η βιταμίνη D, ο ψευδάργυρος και το μαγγάνιο συμβάλλουν στη διατήρηση του φυσιολογικού οστού. Η βιταμίνη D3 παρέχεται στη μορφή χοληκαλσιφερόλης, όπως φυσικά παράγεται από το σώμα κατά την έκθεση στο ηλιακό φως.
- Η βιταμίνη C συμβάλλει στον κανονικό σχηματισμό κολλαγόνου για την κανονική λειτουργία των οστών και του χόνδρου.

 

Οδηγίες Χρήσης (Πάρτε με το κύριο γεύμα σας):
- 1 κάψουλα ωμέγα-3 (τυρκουάζ κυψέλη)
- 1 x δισκίο γλυκοζαμίνης (κυψέλη σκούρου μπλε)
- 1 x δισκίο κολλαγόνου (ροζ blister)

 

Καταπίνετε με νερό ή ένα κρύο ποτό. Να μην μασηθεί. Μην υπερβαίνετε τη συνιστώμενη πρόσληψη. Το Jointace Max περιέχει γλυκοζαμίνη που προέρχεται από φυσική χιτίνη. Οι διαβητικοί και αυτοί που λαμβάνουν αντιπηκτικά (διαλυτικά αίματος) πρέπει να συμβουλεύονται το γιατρό τους πριν χρησιμοποιήσουν αυτό το προϊόν. Αυτός ο τύπος αντικαθιστά άλλα συμπληρώματα Jointace. Συνιστάται τακτική λήψη. Το Jointace Max συνιστάται με μια ισορροπημένη διατροφή, πλούσια σε ιχθυέλαιο.

 

− Δεν υπάρχουν τεχνητά χρώματα
− Χωρίς συντηρητικά
− Δεν περιέχει λακτόζη ή ζύμη
− Δεν ελέγχεται σε ζώα
− Το Jointace Max είναι ένα συμπλήρωμα διατροφής που παράγεται σύμφωνα με τα πρότυπα ελέγχου της ποιότητας του Good Manufacturing Practice (GMP).

 

Τα συμπληρώματα διατροφής δεν πρέπει να υποκαθιστούν μια ποικίλη και ισορροπημένη διατροφή και έναν υγιεινό τρόπο ζωής. Όπως και με άλλα συμπληρώματα διατροφής, συμβουλευτείτε το γιατρό ή το φαρμακοποιό σας προτού χρησιμοποιήσετε το προϊόν εάν είστε υπό ιατρική παρακολούθηση, είστε έγκυος, θηλάζετε, έχετε επιληψία, πάσχετε από τροφικές αλλεργίες ή έχετε αλλεργία σε οποιοδήποτε από τα συστατικά. Όχι κατάλληλο για παιδιά. Περιέχει ιχθυέλαιο υψηλής καθαρότητας.

 

Συμβουλές για αλλεργίες : Για τα αλλεργιογόνα, δείτε τα συστατικά με έντονους χαρακτήρες στη συσκευασία.

 

Φύλαξη: Φυλάσσετε σε θερμοκρασία μικρότερη των 25 ° C σε ξηρό μέρος, μακριά από τα παιδιά.

31087