Almiron Prosyneo HA 400gr: Υποαλλεργικό γάλα, εξειδικευμένο για να καλύπτει τις διατροφικές ανάγκες του βρέφους από τη γέννηση σε συνδυασμό με το μητρικό γάλα ή ως αποκλειστική διατροφή.

L90197
NUTRICIA
13,18 €
με ΦΠΑ
Ποσότητα
check Άμεση διαθέσιμο

 

Τηλεφωνικές παραγγελίες 77778200

 

Δωρεάν αποστολές σε όλη την Κύπρο!

Τo Almiron Prosyneo HA ενδείκνυται για την πρόληψη της αλλεργίας, σε βρέφη με οικογενειακό ιστορικό αλλεργίας. Συνίσταται επίσης και για την διατροφική αντιμετώπιση των ήπιων κολικών.

 

Τo Almiron Prosyneo HA είναι υποαλλεργικό γάλα, εξειδικευμένο για να καλύπτει τις διατροφικές ανάγκες του βρέφους από τη γέννηση σε συνδυασμό με το μητρικό γάλα ή ως αποκλειστική διατροφή.

 

Όπως και κάθε άλλο γάλα της σειράς Almiron προσφέρει στο μωρό σας όλα τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά που χρειάζεται για την ανάπτυξή του.

 

Το γάλα Almiron Prosyneo HA της Nutricia περιέχει: τον μοναδικό πατενταρισμένο συνδυασμό SYNEO™ - ένα μίγμα πρεβιοτικών ολιγοσακχαριτών (GOS/FOS σε αναλογία 9:1) σε συνδυασμό με ένα προβιοτικό στέλεχος (Bifidobacterium Breve M16-V), πολυακόρεστα λιπαρά οξέα (LCPs), νουκλεοτίδια και μερικώς υδρολυμένη πρωτεϊνη ορού γάλακτος. Η σύνθεσή του είναι σύμφωνη με την Οδηγία της Ευρωπαϊκής Ένωσης για τα ειδικά γάλατα.

 

Συμβουλευτείτε τον παιδίατρο σας για την χορήγηση του Almiron Prosyneo ΗΑ.

 

Σημαντικές Οδηγίες: Το έτοιμο γάλα θα πρέπει να καταναλωθεί εντός 1 ώρας περίπου. Το γάλα που περίσσεψε δεν πρέπει να καταναλώνεται. Μη χρησιμοποιείτε φούρνο μικροκυμάτων γιατί υπάρχει κίνδυνος υπερθέρμανσης.

L90197