Almiron 2 400gr (New Formula): Γάλα δεύτερης βρεφικής ηλικίας που περιέχει τα θρεπτικά συστατικά που χρειάζεται το βρέφος σας για υγιή ανάπτυξη. Νέα σύνθεση και εμφάνιση – περισσότερες πληροφορίες πιο κάτω.

L90203
NUTRICIA
8,64 €
με ΦΠΑ
Ποσότητα
check Άμεση διαθέσιμο

 

Τηλεφωνικές παραγγελίες 77778200

 

Δωρεάν αποστολές σε όλη την Κύπρο!

Νέα σύνθεση & εμφάνιση: Πατενταρισμένη σύνθεση νέας γενιάς Pronutra Advance αποκλειστικά για το Almiron, συνδυάζοντας το μοναδικό μας μείγμα θρεπτικών ουσιών με την προηγμένη διαδικασία παρασκευής. Το Pronutra Advance τώρα περιέχει Ολιγοσακχαρίτες Μητρικού Γάλακτος (HMO) 3GL που εμπεριέχονται φυσικά στο μητρικό γάλα. 

 

Το Almiron® 2 με Pronutra®- ADVANCE είναι ένα γάλα δεύτερης βρεφικής ηλικίας που περιέχει τα θρεπτικά συστατικά που χρειάζεται το βρέφος σας για υγιή ανάπτυξη.

 

Το Almiron® 2 με Pronutra®- ADVANCE δεν πρέπει να χρησιμοποιείται ως υποκατάστατο του μητρικού γάλακτος και είναι κατάλληλο από τους 6 μήνες και μετά, ως μέρος μιας ισορροπημένης μικτής διατροφής. Μετά τους 12 μήνες, συνιστάται η σταδιακή αντικατάσταση του Almiron® 2 με Pronutra®- ADVANCE με Almiron® 3 με Pronutra®- ADVANCE.

 

Τα τρία πρώτα χρόνια της ζωής είναι καθοριστικά για την ανάπτυξη του ανοσοποιητικού συστήματος του μωρού σας. Γι’ αυτό είναι σημαντικό να συνεχίζετε να προστατεύετε το μωρό σας, μετά το μητρικό γάλα, με ένα βρεφικό γάλα που ενδυναμώνει το ανοσοποιητικό σύστημα. Το μόνο βρεφικό γάλα με Pronutra®- ADVANCE που συνδυάζει το μοναδικό μας μίγμα συστατικών και την πρωτοποριακή μέθοδο παρασκευής γάλακτος δεύτερης βρεφικής ηλικίας.

 

Βασισμένη σε 40 χρόνια έρευνας και εμπνευσμένη από το μητρικό γάλα και τις ανάγκες του βρέφους σας, η πατενταρισμένη μας σύνθεση νέας γενιάς περιέχει: το κατοχυρωμένο πρεβιοτικό μίγμα scGOS/lcFOS σε αναλογία 9:1 (το μοναδικό εγκεκριμένο από την Ε.Ε.), ολιγοσακχαρίτη μητρικού γάλατος (ΗΜΟ) 3’-GL (προέρχεται από τη μοναδική μας διαδικασια παρασκευής), πολυακόρεστα λιπαρά οξέα (LCPs), νουκλεοτίδια, DHA (όπως απαιτείται από τη νομοθεσία), AA και βιταμίνες C & D.

 

Το Almiron 2 με Pronutra®- ADVANCE της Nutricia συμβάλλει με φυσικό τρόπο σε ένα υγιές ανοσοποιητικό σύστημα, ώστε να νιώθετε σίγουροι ότι προσφέρετε ό,τι καλύτερο στο μωρό σας. Η σύνθεσή του είναι σύμφωνη με την νέα Οδηγία της Ευρωπαϊκής Ένωσης για τα βρεφικά γάλατα (2016/127).

 

ΔΟΣΟΛΟΓΙΑ:

Η συχνότητα και η ποσότητα των γευμάτων του βρέφους εξαρτώνται από την ηλικία του και το βάρος του. Συμβουλευτείτε τον πίνακα διατροφής που αναγράφεται στην ετικέτα.

 

Προετοιμασία γεύματος του μωρού σας:

1. Πλύνετε τα χέρια σας και αποστειρώστε όλα τα σκεύη σύμφωνα με τις οδηγίες του κατασκευαστή.

2. Βράστε φρέσκο νερό και αφήστε το να κρυώσει μέχρι τους 40°C. Μετρήστε την απαιτούμενη ποσότητα νερού (ανατρέξτε στον πίνακα διατροφής) σε ένα αποστειρωμένο μπιμπερό.

3. Χρησιμοποιήστε τη μεζούρα που παρέχεται και με το πίσω μέρος ενός καθαρού μαχαιριού κάνετε την επιφάνεια της σκόνης επίπεδη ως προς τη μεζούρα. Μην πιέζετε τη σκόνη.

4. Προσθέστε τη σωστή ποσότητα σκόνης στο νερό. Για την ποσότητα ανατρέξτε στον πίνακα διατροφής στη συσκευασία.

5. Ανακινήστε αμέσως έντονα και σε κατακόρυφη θέση για 10 δευτερόλεπτα μέχρι να διαλυθεί η σκόνη. Η κύλιση του μπιμπερό ή η ανάδευση με κυκλική φορά δεν επαρκούν.

6. Τοποθετήστε το μπιμπερό κάτω από τρεχούμενο νερό για να χαμηλώστε την θερμοκρασία. Ελέγξτε τη θερμοκρασία του γάλακτος (37°C). Ταΐστε άμεσα το μωρό σας και πάντοτε εντός 1 ώρας.

7. Καθαρίστε τα σκεύη αμέσως μετά τη χρήση.

L90203