Aptamil 2 Follow-On Formula (6-12 months) 400gr: Ειδικά σχεδιασμένο για να καλύπτει όλες τις θρεπτικές ανάγκες του μωρού σας μέχρι τους πρώτους 12 μήνες, ως μέρος μιας υγιείς και ισορροπημένης διατροφής.

L90216
Nutricis Milupa
7,67 €
με ΦΠΑ
Ποσότητα
check Άμεση διαθέσιμο

 

Τηλεφωνικές παραγγελίες 77778200

 

Δωρεάν αποστολές σε όλη την Κύπρο!

"Κατά το πρώτο στάδιο ανάπτυξης του βρέφους σας, το μητρικό γάλα είναι το καλύτερο είδος γάλακτος που μπορείτε να του προσφέρετε. Το Aptamil 2 συμβάλλει στην υγιή ανάπτυξη του μωρού με τη σύνθεση Ολοκληρωμένη Φροντίδα που εξασφαλίζει τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά όπως πρεβιοτικές ίνες, βιταμίνη D και DHA*/ALA (Ωμέγα 3 λιπαρά οξέα). *όπως απαιτείτε από τη νομοθεσία.
ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΣΗΜΕΙΩΣΗ: ΤΟ ΜΗΤΡΙΚΟ ΓΑΛΑ ΕΙΝΑΙ Η ΙΔΑΝΙΚΗ ΤΡΟΦΗ ΓΙΑ ΤΑ ΜΩΡΑ
Το Aptamil 2 πρέπει να χρησιμοποιείται μόνο κατόπιν ιατρικής συμβουλής. Το μωρό σας ενδέχεται να μην θέλει να συνεχίσει τον θηλασμό, εάν το ταΐσετε με μπιμπερό. Για την υγεία του μωρού σας ακολουθήστε προσεχτικά τις οδηγίες προετοιμασίας. Ποτέ μην αφήνετε το μωρό σας μόνο κατά τη διάρκεια της σίτισης. Η λανθασμένη χρήση ή προετοιμασία μπορεί να βλάψει την υγεία του μωρού σας. Το Aptamil 2 δε μπορεί να χρησιμοποιείτε ως αντικατάστατο του μητρικού γάλακτος για τους πρώτους έξι μήνες ζωής. Από την ηλικία των 6 μηνών, και εφόσον σας έχει συμβουλέψει ο γιατρός σας, μπορείτε σταδιακά να χορηγείτε συμπληρωματικές τροφές."

L90216