Milupa Milumil 1 Preci-Nutri Infant Formula (0-6 months) 400gr: Το βρεφικό γάλα Milumil 1 Preci-Nutri είναι ειδικά σχεδιασμένογια να καλύπτει όλες τις θρεπτικές ανάγκες του μωρού σας για τους πρώτους 6 μήνες της ζωής του.

L90219
Nutricis Milupa
7,12 €
με ΦΠΑ
Ποσότητα
check Άμεση διαθέσιμο

 

Τηλεφωνικές παραγγελίες 77778200

 

Δωρεάν αποστολές σε όλη την Κύπρο!

"Από τις πρώτες μέρες, δεν υπάρχει τίποτα πιο αποδοτικό από το να βλέπεις το μωρό σου να μεγαλώνει σε ένα μικρό άτομο, με τη δική του μοναδική προσωπικότητα. Στη Milupa γνωρίζουμε ότι παίρνει όλη την αγάπη και την παιχνιδιάρικη αλληλεπίδρασή σας, μαζί με τη σωστή διατροφή, για αυτό το μικρό πρόσωπο να αναδυθεί. Κατά τη διάρκεια του πρώτου σταδίου της ανάπτυξης του, το μητρικό γάλα είναι το καλύτερο είδος γάλακτος που μπορείτε να παρέχετε στο μωρό σας.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΣΗΜΕΙΩΣΗ: ΤΟ ΜΗΤΡΙΚΟ ΓΑΛΑ ΕΙΝΑΙ Η ΙΔΑΝΙΚΗ ΤΡΟΦΗ ΓΙΑ ΤΑ ΜΩΡΑ
Το Milumil 1 πρέπει να χρησιμοποιείται μόνο κατόπιν ιατρικής συμβουλής. Το μωρό σας ενδέχεται να μην θέλει να συνεχίσει τον θηλασμό, εάν το ταΐσετε με μπιμπερό. Για την υγεία του μωρού σας ακολουθήστε προσεχτικά τις οδηγίες προετοιμασίας. Ποτέ μην αφήνετε το μωρό σας μόνο κατά τη διάρκεια της σίτισης. Η λανθασμένη χρήση ή προετοιμασία μπορεί να βλάψει την υγεία του μωρού σας. Μετά τον 6ον μήνα, εάν σας συμβουλεύσει ο γιατρός ή η νοσοκόμα σας, δώστε σταδιακά συμπληρωματικά τρόφιμα. "

L90219