Iovir PLUS Nasal Spray 20ml: Εμποδίζει με φυσικό τρόπο την προσκόλληση, την είσοδο και την εξάπλωση των διαφόρων ιών στον οργανισμό, ενώ προσφέρει άμεση και παρατεταμένη ανακούφιση από τα συμπτώματα του κοινού κρυολογήματος και της γρίπης.

12316
CUBE PHARMACEUTICALS
10,08 €
με ΦΠΑ
Ποσότητα
check Άμεση διαθέσιμο

 

Τηλεφωνικές παραγγελίες 77778200

 

Δωρεάν αποστολές σε όλη την Κύπρο!

"ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΑΚΓΟΣΜΙΩΣ ΤΟΠΙΚΟ ΑΝΤΙ - ΙΙΚΟ ΕΥΡΕΩΣ ΦΑΣΜΑΤΟΣ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΑΡΕΧΕΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗ, ΦΥΣΙΚΗ, ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΗ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ & ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΣΤΙΣ ΙΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΝΩΤΕΡΟΥ ΑΝΑΠΝΕΥΣΤΙΚΟΥ, ΑΠΟ ΤΟ 1ο ΕΤΟΣ!

Το Ιovir® χάρη στο προστατευτικό film υγρασίας που δημιουργεί στο βλεννογόνο και την ιδιότητα του να εγκλωβίζει τους ιούς, εμποδίζει με φυσικό τρόπο την προσκόλληση, την είσοδο και την εξάπλωση των διαφόρων ιών στον οργανισμό.
Χάρη στο συνδυασμό των δράσεων του αυτών, το Iovir® προσφέρει άμεση και παρατεταμένη ανακούφιση από τα συμπτώματα του κοινού κρυολογήματος και της γρίπης. Δεν υπάρχει πιθανότητα εθισμού ή κινδύνου από υπερβολική δόση.

Το Iovir® PLUS Nasal Spray είναι κατάλληλο:
• Για την αποσυμφόρηση της βουλωμένης μύτης ιδιαίτερα κατά τη διάρκεια του κοινού κρυολογήματος, της γριπώδους συνδρομής, της αλλεργικής ή μη αλλεργικής ρινίτιδας και της ιγμορίτιδας
• Για τη μείωση της διάρκειας του κοινού κρυολογήματος ή της γριπώδους συνδρομής και της ένταση των συμπτωμάτων του κοινού κρυολογήματος
• Για τη μείωση της εμφάνισης νέων λοιμώξεων και της υποτροπής των συμπτωμάτων που σχετίζονται με το κοινό κρυολόγημα

Χαρακτηριστικά:
- Κατάλληλο από 1 έτους
- Κλινικά μελετημένο και αποδεδειγμένο σε παιδιά και ενήλικες
- Κατάλληλο για έγκυες, θηλάζουσες και λοιπές ευπαθείς ομάδες
- Κατάλληλο για διαβητικούς και vegans
- Δεν περιέχει λακτόζη και γλουτένη
- Δεν περιέχει φαρμακευτικές ουσίες
- Στείρο καθ΄όλη τη διάρκεια της χρήσης του"

12316