Almiron Pepti 2 450gr (New Formula): Ειδικό γάλα από τη Nutricia για βρέφη από 6 μηνών με διαγνωσμένη αλλεργία στην πρωτεΐνη του αγελαδινού γάλακτος. Νέα σύνθεση και εμφάνιση - περισσότερες πληροφορίες πιο κάτω.

L90208
NUTRICIA
16,36 €
με ΦΠΑ
Ποσότητα
check Άμεση διαθέσιμο

 

Τηλεφωνικές παραγγελίες 77778200

 

Δωρεάν αποστολές σε όλη την Κύπρο!

Νέα σύνθεση και εμφάνιση για εναρμόνιση με βάση τις τελευταίες νομοθετικές και κανονιστικές διατάξεις της ΕΕ (διαιτητικά τρόφιμα για ιατρική χρήση ΕΕ 2016/128 και παρασκευάσματα για βρέφη και νηπιακό γάλα ΕΕ 2016/127). Ειδικό γάλα από τη Nutricia για βρέφη από 6 μηνών με διαγνωσμένη αλλεργία στην πρωτεΐνη του αγελαδινού γάλακτος.

 

ΚΥΡΙΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ & ΟΦΕΛΗ:

To Almiron Pepti 2 ενδείκνυται για τη διαιτητική αντιμετώπιση της αλλεργίας στην πρωτεΐνη του αγελαδινού γάλακτος. Συστήνεται επίσης για τη διαιτητική αντιμετώπιση των έντονων κολικών, λόγω της εκτενούς υδρολυμένης πρωτεΐνης που περιέχει.

To Almiron Pepti 2 είναι εξειδικευμένο για να καλύπτει τις διατροφικές ανάγκες του βρέφους από τον 6ο μήνα ως μέρος ενός μεικτού διαιτολογίου.

Τo Almiron Pepti 2 είναι τρόφιμο για ειδικούς ιατρικούς σκοπούς σύμφωνα με την Ευρωπαϊκή Οδηγία 1999/21/EΚ (FSMP).

Το Almiron Pepti 2 θα πρέπει να χρησιμοποιείται κατόπιν ιατρικής συμβουλής και υπό ιατρική παρακολούθηση. Όπως και κάθε άλλο γάλα της σειράς Almiron προσφέρει στο μωρό σας όλα τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά που χρειάζεται για την ανάπτυξή του.

Τo Almiron Pepti 2 περιέχει το Pronutra, ένα μοναδικό μίγμα επιλεγμένων συστατικών: το κατοχυρωμένο πρεβιοτικό μίγμα scGOS/lcFOS σε αναλογία 9:1 (το μοναδικό εγκεκριμένο από την Ε.Ε.) που συμβάλλει στην υγιή εντερική χλωρίδα του βρέφους, εκτενώς υδρολυμένη πρωτεΐνη ορού γάλακτος για καλύτερη ανοχή από το βρέφος, πολυακόρεστα λιπαρά οξέα LCPs (AA και DHA) & νουκλεοτίδια, βιταμίνες C & D που συμβάλλουν φυσικά σε ένα υγιές ανοσοποιητικό σύστημα και λακτόζη σε χαμηλή περιεκτικότητα σε σχέση με τα μη εξειδικευμένα γάλατα 2ης βρεφικής ηλικίας.

L90208