ΑΝΤΗΛΙΑΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ

person Posted By: Focus On list In: HOME comment Comment: 0 favorite Hit: 267

Αντηλιακή Προστασία: Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για να απολαύσετε τον ήλιο και το καλοκαίρι ξέγνοιαστα.

Το καλοκαίρι και οι στιγμές παιχνιδιού και χαλάρωσης κάτω από τον ήλιο, ξεκινούν νωρίς και διαρκούν πολλούς μήνες στην Κύπρο μας. Η έκθεση στον ήλιο μας προκαλεί ευχάριστα συναισθήματα και μας προσφέρει βιταμίνη D που είναι απαραίτητη για την υγεία μας, αλλά ταυτόχρονα η ακτινοβολία UV μπορεί να αποβεί βλαβερή. Οι αρνητικές επιπτώσεις στην υγεία μας είναι σοβαρότερες από το σύνηθες έγκαυμα που όλοι λίγο – πολύ έχουμε βιώσει και καλό είναι να τις γνωρίζουμε και να κατανοούμε την πραγματική ανάγκη της ηλιοπροστασίας.

Ποιες είναι οι βλαβερές επιπτώσεις της ηλιακής ακτινοβολίας στο δέρμα μας.

Ηλιακό Έγκαυμα του δέρματος: Η έκθεση στο ηλιακό φως χωρίς ηλιοπροστασία προκαλεί εγκαύματα του δέρματος που χαρακτηρίζονται από ελαφριά μέχρι πολύ σοβαρά και συνοδεύονται από έντονους πόνους. Η συχνή έκθεση στον ήλιο με πρόκληση εγκαυμάτων μπορεί να σταθεί προπομπός για φωτογήρανση ή ακόμα και καρκίνο του δέρματος.

Φωτογήρανση: Η φωτογήρανση προκαλείται από αλλοιώσεις του δέρματος μετά από την ανεξέλεγκτη έκθεση στον ήλιο και τη βλαβερή ακτινοβολία του. Ως αποτέλεσμα το δέρμα αφυδατώνεται, χάνει τη φρεσκάδα και τη σφριγηλότητά του, ενώ παράλληλα εμφανίζει πανάδες, κηλίδες, ρυτίδες, τραχύτητα κ.ο.κ.

Κακοήθης Καρκίνος του δέρματος: Η ανεξέλεγκτη έκθεση στη βλαβερή ακτινοβολία του ήλιου μπορεί να προκαλέσει σοβαρές αλλοιώσεις στους ιστούς του δέρματος που να εξελιχθούν σε καρκίνο, ειδικά στα πιο ανοικτόχρωμα και ευαίσθητα δέρματα. 

Επανενεργοποίηση Επιχείλιου Έρπητα (RHL): Η εκτενής και επαναλαμβανόμενη έκθεση στην επιβλαβή ακτινοβολία UV, καταστέλλει την δραστηριότητα του ανοσοποιητικού μας συστήματος με αποτέλεσμα να βρίσκει την ευκαιρία ο ιός του Επιχείλιου Έρπητα να «ξυπνήσει» και να επιφέρει ενοχλητικά του συμπτώματα. 

Παράλληλα, η έκθεση στον ήλιο μπορεί να προκαλέσει ηλίαση και βλάβη στα μάτια.

Πώς μπορούμε να προστατευτούμε από τις βλαβερές επιπτώσεις του ήλιου στο δέρμα μας.

Η ηλιοπροστασία μας προστατεύει από τις βλαβερές επιπτώσεις του ήλιου και μας επιτρέπει να απολαμβάνουμε τις βόλτες μας στις παραλίες και τις διακοπές μας με τους φίλους και την οικογένειά μας χωρίς καμία ανησυχία. Συνιστάται, τις ώρες που είναι πιο ψηλά σε σχέση με τον ορίζοντα ο ήλιος (11π.μ. – 4μ.μ), να επιδιώκουμε να βρισκόμαστε στη σκιά, να φοράμε καπέλο και γυαλιά ηλίου.

Καθ’ όλη τη διάρκεια που είμαστε σε εξωτερικό περιβάλλον και εκτεθειμένοι στον ήλιο (ακόμα και από αντανακλάσεις των ακτινών UV υπό σκιά), θα πρέπει να χρησιμοποιούμε αντηλιακά προϊόντα σε σώμα και πρόσωπο με τους απαραίτητους SPF δείκτες προστασίας, ώστε να αποτρέψουμε τις βλαβερές επιπτώσεις στην υγεία μας.

Η σωστή εφαρμογή ποιοτικών αντηλιακών προϊόντων, εξειδικευμένων για σώμα και πρόσωπο, προσφέρει ελευθερία στις καλοκαιρινές μέρες που ακολουθούν. 

Στο EvZeen.com θα βρείτε την υψηλής ποιότητας σειρά ηλιοπροστασίας  Frezyderm Sun Screen Velvet που αποτελείται από 2 αντηλιακά προϊόντα προσώπου και ένα αντηλιακό σώματος, με πολύ ψηλό δείκτη προστασίας, SPF50+. Με την χαρακτηριστική βελούδινη υφή τους, τα προϊόντα Frezyderm Sun Screen Velvet, δημιουργούν την αίσθηση ενός δεύτερου αόρατου δέρματος, χάρη στην τεχνολογία SecondSkin, ενώ παράλληλα, η λεπτόρρευστη υφή τους προσφέρει ένα μη λιπαρό αποτέλεσμα επιτρέποντας στο δέρμα να αναπνέει.

Επιπρόσθετα, τα αντηλιακά προσώπου Frezyderm Sun Screen Velvet SPF50+απαλύνουν την όψη των ρυτίδων και προσφέρουν βελούδινη, ματ όψη για 6 ώρες. Επιλέξτε το αντηλιακό Frezyderm Sun Screen Color Velvet SPF50+, με χρώμα που ταιριάζει σε κάθε απόχρωση και τύπο επιδερμίδας και απολαύστε λείο, απαλό, βελούδινο δέρμα κάτω από τον καλοκαιρινό ήλιο.

Αποκτήστε τώρα το αντηλιακό προϊόν Frezyderm Sun Screen Velvet της επιλογή σας σε ανταγωνιστική τιμή και πάρτε το δεύτερο ίδιο προϊόν 25% φθηνότερα!

Ανακαλύψτε όλη τη σειρά ηλιοπροστασίας  Frezyderm Sun Screen Velvet εδώ.

Comments

No comment at this time!

Leave your comment



Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday January February March April May June July August September October November December