Αντιμετωπιση του αγχους και της ψυχολογικης κουρασης με φυσικο τροπο

person Posted By: Focus On list In: HOME comment Comment: 0 favorite Hit: 425

Η αόρατη απειλή με την οποία βρισκόμαστε αντιμέτωποι το τελευταίο διάστημα έχει αλλάξει και συνεχίζει να αλλάζει τις ζωές μας.

Τα περιοριστικά μέτρα που αφορούν στην άμεση αντιμετώπιση της εξάπλωσης του νέου κορωνοϊού και που έχουμε κληθεί ως κράτος, αλλά και ως κοινωνία, να τηρήσουμε, έχουν επηρεάσει σε μεγάλο βαθμό την καθημερινότητά μας.

Ένα μόνιμο αίσθημα, αβεβαιότητας, ανησυχίας, αγωνίας και ανασφάλειας κατακλύζει σχεδόν όλους μας, αφού ο περιορισμός των δραστηριοτήτων και η ξαφνική απομόνωση στο σπίτι διαταράσσουν την ομαλή ροή της καθημερινότητάς μας, αλλάζοντας τις ρουτίνες, τον προγραμματισμό μας και ανατρέποντας τα σχέδιά μας, προσωπικά και επαγγελματικά.

Οι αλλαγές αυτές όπως και το γεγονός ότι καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε τόσο δύσκολες καταστάσεις έχουν αρνητικές επιπτώσεις στην ψυχολογική μας υγεία. Αισθανόμαστε ψυχολογικά κουρασμένοι, έχουμε κακή διάθεση και πιθανόν να έχουμε προβλήματα στον ύπνο όπως δυσκολία στον ύπνο, ανήσυχο ύπνο ή πολύ πρωινό ξύπνημα. Κάποιοι από εμάς πολύ πιθανόν να νιώθουμε ότι μας καταβάλει το άγχος και δεν μπορούμε να συγκεντρωθούμε στη δουλειά ή στην φροντίδα των παιδιών και του σπιτιού.

Για το λόγο αυτό είναι σημαντικό κάθε μέρα να κάνουμε πράγματα τα οποία μας κάνουν να νιώθουμε χαρούμενοι και ασφαλείς, όπως τα πιο κάτω:

 

Να κάνουμε αυτά που τόσο καιρό αναβάλαμε

Θα ήταν καλό να κάνουμε μια λίστα με όλα όσα θα θέλαμε να κάνουμε μέσα στο σπίτι μας (οργάνωση, συγύρισμα, ανανέωση, καθαριότητα, αλλαγές κ.α.) και καθημερινά να αφιερώνουμε λίγο χρόνο, κάνοντας έτσι τις μέρες μας πιο παραγωγικές.

 

Να μιλήσουμε με τους αγαπημένους μας

Είτε βρισκόμαστε μαζί τους είτε όχι, η επικοινωνία πλέον ειδικά με τη βοήθεια των social media είναι πολύ εύκολη. Ας αξιοποιήσουμε αυτό τον χρόνο που μας δίνεται για να μιλήσουμε με τα αγαπημένα μας άτομα για οτιδήποτε και να ενισχύσουμε τις σχέσεις μας.

 

Να γυμναστούμε στο σπίτι

Τι κι αν δεν μπορούμε να πάμε στο γυμναστήριο; Μπορούμε ακόμη να διατηρήσουμε το σώμα μας σε φόρμα κάνοντας γυμναστική στο σπίτι μας.

Αυτή την περίοδο, ο καθένας πρέπει να αντιληφθεί τι είναι αυτό που θα τον βοηθήσει να αντιμετωπίσει την πρωτόγνωρη αυτή κατάσταση ανάλογα με τον δικό του χαρακτήρα και πάντα με φυσικό τρόπο.

 

Φυσικά Συμπληρώματα Διατροφής

Στην προσπάθεια μας αυτή, σύμμαχοί μας είναι τα φυσικά συμπλήρωμα διατροφής ORTIS Relax & Go και ORTIS Sleep & Go τα οποία αποτελούν την αποτελεσματικότερη λύση αντιμετώπισης του άγχους και της ψυχολογικής κούρασης που οι πλείστοι μπορεί να αντιμετωπίζουμε.

Το φυσικό συμπλήρωμα διατροφής ORTIS Relax & Go αποτελεί ένα μοναδικό συνδυασμό από σαφράνι και Ginseng. Έχει σχεδιαστεί με σκοπό την ενίσχυση της ζωτικότητας και τη βελτίωση της διάθεσης, ενώ παράλληλα βοηθά στη διαχείριση του άγχους και στην πλήρη αποκατάσταση.

To Ginseng ως φυσικό τονωτικό το οποίο συμβάλλει στην καλή πνευματική και σωματική διάθεση, σταθεροποιεί την παραγωγή κορτιζόλης, της ορμόνης του στρες, ενώ το σαφράνι διεγείρει την παραγωγή ντοπαμίνης, της ορμόνης της ευχαρίστησης.

Το συμπλήρωμα διατροφής ORTIS Sleep&Go, χάρη στα φυσικά συστατικά που περιέχει, έχει τη δυνατότητα να μειώνει το άγχος και να βοηθάει στην καλή ποιότητα ύπνου. Είναι ιδανικό για άτομα τα οποία αντιμετωπίζουν δυσκολίες στο να κοιμηθούν, ξυπνούν συχνά μέσα στη νύχτα ή ξυπνούν πολύ νωρίς.

 

Βρείτε τώρα τα προϊόντα ORTIS Relax & Go και ORTIS Sleep & Go σε μοναδικές τιμές προσφοράς στο νέο Κυπριακό Ηλεκτρονικό Κατάστημα EvZeen.com. Ενημερωθείτε περαιτέρω σχετικά με το τι μπορούν να σας προσφέρουν τα συγκεκριμένα προϊόντα και επωφεληθείτε των ειδικών εκπτώσεων και πακέτων προσφοράς που προσφέρει το EvZeen.com για όλη τη γκάμα των προϊόντων που διαθέτει! Επιπλέον έκπτωση 15% στην πρώτη παραγγελία σε όσους δημιουργήσουν λογαριασμό στην ιστοσελίδα! Τώρα και με ΔΩΡΕΑΝ παράδοση στο σπίτι σας για όλες τις παραγγελίες μέχρι τέλος Απριλίου!

Comments

No comment at this time!

Leave your comment



Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday January February March April May June July August September October November December