Προλαβετε τη γηρανση του δερματος του προσωπου ευκολα και αποτελεσματικα

person Posted By: Focus On list In: HOME comment Comment: 0 favorite Hit: 260

Κάθε γυναίκα θέλει να φαίνεται νέα και λαμπερή όποια δεκαετία της ζωής της και αν διανύει. Ο χρόνος όμως που περνά φαντάζει αμείλικτος και δεν κάνει ούτε στάσεις ούτε χάρες σε κανένα. Συνήθως, νιώθουμε πως ο χρόνος είναι εχθρός και πως είμαστε αναγκασμένοι να τρέχουμε συνεχώς να τον προλάβουμε. Όμως, με κάποιες καλές συνήθειες και σωστές πρακτικές, μπορούμε να κερδίσουμε χρόνο και να καθυστερήσουμε αισθητά τη γήρανση και να διατηρήσουμε το πρόσωπό μας πιο νεανικό και λαμπερό για περισσότερα χρόνια. 

 

Καθαρισμός Προσώπου

Ναι, το ξέρουμε πως έχετε ακούσει και διαβάσει για τον βραδινό καθαρισμό του προσώπου πολλές φορές. Πόσες από εσάς όμως πραγματικά τον εκτελείτε πιστά κάθε βράδυ; Ο καθαρισμός του προσώπου είναι κρίσιμης σημασίας για την υγεία και την ποιότητα του δέρματος, κατά συνέπεια και για την διατήρηση της νεανικότητάς του. Η σκόνη και τα επιβαρυντικά σωματίδια που κάθονται στο δέρμα κατά τη διάρκεια της ημέρας, φράσουν τους πόρους του δέρματος με αποτέλεσμα να μην αναπνέει, να είναι επιρρεπές σε μολύνσεις αλλά και να χάνει τη λάμψη και την ελαστικότητα του. Ο καθαρισμός επίσης, ετοιμάζει το δέρμα για να δεχτεί τα ευεργετικά ιχνοστοιχεία της κρέμας νυκτός ώστε έχετε τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα ενυδάτωσης και ανανέωσης της επιδερμίδας.   

 

Ενυδάτωση

Μετά τον καθαρισμό έρχεται η ενυδάτωση κατά τη διάρκεια της νύχτας.  Για να μπορέσει το δέρμα μας να διατηρήσει την απαραίτητη υγρασία και σφριγηλότητα, πρέπει να απλώσουμε με κυκλικές απαλές κινήσεις μία κρέμα νύχτας που θα περιέχει όλα εκείνα τα ιχνοστοιχεία που θα βοηθήσουν το δέρμα να παραμείνει φρέσκο και νεανικό.  Στο EvZeen.com μπορείτε να βρείτε την Frezyderm Anti-Ageing Night Force A+E Cream της οποίας η πλούσια σύνθεσή της σε ρετινόλη ενισχύει τη σύνθεση του κολλαγόνου, ρυθμίζει τον πολλαπλασιασμό των κυττάρων, καταπολεμά τα πρώτα σημάδια γήρανσης και μειώνει ορατά τις ρυτίδες. Σας την προτείνουμε ανεπιφύλαχτα για κάθε τύπο επιδερμίδας. 

 

Παράλληλα, κάθε πρωί πρέπει να απλώσουμε στο πρόσωπο την κρέμα ημέρας που θα διατηρήσει την απαραίτητη υγρασία αλλά θα την προστατέψει κιόλας από τις επικίνδυνες υπεριώδης ακτίνες του ήλιου που επιφέρουν πρόωρη γήρανση. Μια καλής ποιότητας ανάλαφρη κρέμα με αντιγηραντική δράση και με συστηματική χρήση, μπορεί να επιφέρει ευεργετικά αποτελέσματα για την επιδερμίδα του προσώπου. Στo EvZeen.com μπορείτε να βρείτε την Frezyderm Anti-Ageing Active Block SPF25 Cream η οποία είναι εξειδικευμένη αντιγηραντική κρέμα ημέρας με ενυδατικά συστατικά και αντηλιακή προστασία. Η ενισχυμένη σύνθεσή της με αντηλιακά φίλτρα UVA και UVB, υαλουρονικό οξύ και αντιγηραντικούς παράγοντες, αποτελεί την απόλυτα ολοκληρωμένη περιποίηση ενάντια στα πρώτα σημάδια γήρανσης. Προλαμβάνει τη δημιουργία των πρώτων ρυτίδων, λειαίνει τις λεπτές γραμμές και αποκαθιστά τη θαμπή όψη. Έτσι, η επιδερμίδα του προσώπου και του λαιμού διατηρείται λεία, σφικτή και νεανική. 

 

Καλός ύπνος

Η έλλειψη ύπνου και ο μη ποιοτικός ύπνος, έχει άμεσο αρνητικό αντίκτυπο στο πρόσωπο μας.  Το δέρμα χάνει την ελαστικότητα του, γίνεται θαμπό και στα μάτια εμφανίζονται πιο έντονες ρυτίδες έκφρασης και μαύροι κύκλοι. Οι 8 ώρες ποιοτικού ύπνου είναι απαραίτητες για ένα λαμπερό και υγιές δέρμα.    

 

Διατροφή

Η ισορροπημένη και υγιεινή διατροφή παίζει πολύ σημαντικό ρόλο στην ποιότητα της επιδερμίδας του προσώπου. Λαμβάνοντας θρεπτικά ιχνοστοιχεία μέσω της διατροφής και αποφεύγοντας βλαβερά κορεσμένα λίπη, το δέρμα διατηρεί περισσότερο την υγρασία του αλλά και την λάμψη του. Ρωτήστε έναν ειδικό επαγγελματία για θέματα διατροφής, ποιες είναι οι τροφές που βοηθούν στην υγεία και διατήρηση της ποιότητας της επιδερμίδας. 

 

Κακές συνήθειες

Οι κακές συνήθειες είναι ένα πολύ μεγάλο ζήτημα σχετικά με την υγεία μας και δε θα επεκταθούμε περισσότερο σε αυτό το άρθρο. Παρόλα αυτά, είναι πολύ σημαντικό να γνωρίζετε πως το κάπνισμα και το αλκοόλ σε συχνή κατανάλωση, έχουν άμεσο αντίκτυπο σε όλο τον οργανισμό μας, αλλά τα επιβλαβή αποτελέσματα φαίνονται άμεσα και ξεκάθαρα στην ποιότητα της επιδερμίδας του προσώπου. Το δέρμα δείχνει πιο θαμπό, άτονο και η γήρανση επέρχεται πολύ γρηγορότερα. Επομένως, περιττό να πούμε πως πρέπει να κόψετε όποιες κακές συνήθειες άμεσα.   

 

Αγαπάμε να περιποιόμαστε το πρόσωπό μας και να νιώθουμε όμορφες

Στο EvZeen.com μπορείτε να βρείτε σε Ειδικές Προσφορές την ολοκληρωμένη σειρά αντιγηραντικών προϊόντων της Frezyderm που σας εγγυόνται ορατά αποτελέσματα άμεσα. Ανάμεσα σε άλλα, σας προτείνουμε την Frezyderm Anti-Ageing Dermiox Cream,  ενισχυμένη κρέμα που μειώνει τις ρυτίδες που έχουν εμφανιστεί στο πρόσωπο και το λαιμό. Χάρει στα φυτικά εκχυλίσματα που περιέχει, προσφέρει μυοχαλαρωτική δράση και απαλύνει τις ρυτίδες έκφρασης σε βάθος και σε έκταση. Παράλληλα, θρέφει, επουλώνει και ενυδατώνει σε βάθος. Έτσι, οι ρυτίδες μειώνονται και η επιδερμίδα γίνεται και πάλι φρέσκια, νεανική και λαμπερή, χωρίς σημάδια γήρανσης.

 

Επίσης, για άμεσα ορατά και δραστικά αποτελέσματα, προτείνουμε το Frezyderm Anti-Ageing Instant Lifting Serum. Είναι ορός άμεσης σύσφιξης για το πρόσωπο για νεανικό δέρμα χωρίς ρυτίδες και χαλάρωση. Απαλύνει τις ρυτίδες, μειώνει τη χαλάρωση του δέρματος, επαναφέρει την ελαστικότητα και χαρίζει εξωτερική λάμψη και ομοιόμορφο τόνο στην επιδερμίδα αφήνοντας μία αίσθηση που διαρκεί.

Comments

No comment at this time!

Leave your comment



Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday January February March April May June July August September October November December