ΠOΝΟΙ AΣΚΗΣΗΣ

person Posted By: Focus On list In: HOME comment Comment: 0 favorite Hit: 261

Καταπόνηση των αρθρώσεων και πρόκληση πόνου από την άσκηση

 

Η άσκηση, παρά τα θετικά αποτελέσματα για τον οργανισμό και την ποιότητα ζωής, είναι το συχνότερο αίτιο καταπόνησης των αρθρώσεων και πρόκλησης πόνου.

Από τον «Αγκώνα του Τενίστα» μέχρι τα διαστρέμματα στον αστράγαλο, οι τραυματισμοί και οι παθήσεις που οφείλονται στην άθληση είναι ιδιαίτερα συχνοί και χρειάζονται προσοχή για τη σωστή αποθεραπεία τους. Όλες οι παράμετροι της αποθεραπείας, συμπεριλαμβανομένης και της χρήσης των κατάλληλων ανατομικών βοηθημάτων, πρέπει να καθορίζονται πάντα από γιατρό.

Τα προϊόντα FuturoΤΜ μπορούν να σας προσφέρουν την απαραίτητη ανακούφιση. Χάρη στον ειδικό σχεδιασμό τους, προϊόν μελέτης γιατρών και φυσικοθεραπευτών, ταιριάζουν απόλυτα στις αρθρώσεις, προσφέροντας την υποστήριξη που χρειάζονται για τη σωστή αποθεραπεία. Ταυτόχρονα, τα προϊόντα NexcareΤΜ ColdhotΤΜ , παρέχουν μια μορφή θερμότητας, ιδιαίτερα ωφέλιμη για διάφορες περιοχές του σώματος.

Τόσο τα προϊόντα FuturoΤΜ, όσο και τα NexcareΤΜColdhotΤΜ από την 3Μ, μπορείτε να τα βρείτε τώρα στο EvZeen.com.

 

Για άμεση αγορά των προϊόντων Futuro και Nexcare από την 3Μ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ.

Comments

No comment at this time!

Leave your commentSunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday January February March April May June July August September October November December