Η καταναλωση νερου στη βρεφικη ηλικια - Ολα οσα πρεπει να γνωριζουν οι γονεις!

person Posted By: Focus On list In: HOME comment Comment: 0 favorite Hit: 455

Βρέφη τα οποία βρίσκονται πριν τον έκτο μήνα ζωής τους, δεν έχουν τις ίδιες ανάγκες κατανάλωσης νερού όπως τα μεγαλύτερα σε ηλικία παιδιά ή οι ενήλικες. Η κατανάλωση μεγάλης ποσότητας νερού σε αυτή την ηλικία μπορεί να αποδειχθεί επιζήμια για την υγεία τους, λόγω του ότι υπάρχουν πολλές πιθανότητες να προκληθεί δηλητηρίαση στο βρέφος.

Αυτό συμβαίνει ως αποτέλεσμα της διαστολής τους νατρίου που προκαλείται στο σώμα του μωρού. Τα κύτταρα του σώματός του σε τέτοια περίπτωση θα λάβουν πολύ μεγαλύτερη ποσότητα νερού από αυτή που χρειάζονται και αυτό θα οδηγήσει σε οίδημα σε όλο το σώμα, συμπεριλαμβανομένου του εγκεφάλου, ενώ μπορεί να έχει ως αποτέλεσμα επίσης, επιληπτικές κρίσεις, κώμα ή εγκεφαλικό θάνατο.

Το μητρικό γάλα μπορεί εύκολα να καλύψει τις ανάγκες νερού που έχει ένα μωρό αυτής της ηλικίας, αφού αποτελείται κατά 88% από νερό, με χαμηλή συγκέντρωση ηλεκτρολυτών. Στο στάδιο του απογαλακτισμού τα μωρά εκτός από το μητρικό γάλα, χρειάζονται και άλλα υγρά, με την απαραίτητη για αυτά, ποσότητα νερού να αυξάνεται στο δεύτερο εξάμηνο της ζωής τους.

Μόνο το ιδιαίτερα ήπιο μεταλλικό νερό με ισορροπημένη περιεκτικότητα σε μέταλλα είναι κατάλληλο τόσο για απευθείας κατανάλωση όσο και για την προετοιμασία της παιδικής τροφής. Εκτός από τα ειδικά βρεφικά τσάγια και τους βιολογικούς χυμούς, κατάλληλο είναι το βρεφικό κρυστάλλινο νερό πηγής HiPP, το οποίο πληροί αυτά τα κριτήρια.

Το αυστηρά δοκιμασμένο, βρεφικό νερό της HiPP προέρχεται από μια πηγή η οποία βρίσκεται βαθιά μέσα στις Άλπεις Allgäu. Η λήψη του φυσικού αυτού νερού γίνεται απευθείας από την πηγή και εμφιαλώνεται άμεσα, διατηρώντας με αυτόν τον τρόπο την αρχική του καθαρότητα. Η εξασφάλιση της υψηλής ποιότητας του Βρεφικού Νερού HiPP επιτυγχάνεται με τους τακτικούς αλλά και πολύ αυστηρούς ελέγχους κατά τη διάρκεια όλης της διαδικασίας εμφιάλωσής του.

Το βρεφικό νερό της HiPP είναι χαμηλής περιεκτικότητας σε νάτριο και υποανθρακικό. Είναι κατάλληλο για την προετοιμασία των βρεφικών γευμάτων τα οποία προετοιμάζονται με νερό, όπως είναι οι βρεφικές φόρμουλες γάλακτος, οι βρεφικές κρέμες και το τσάι. Το βρεφικό νερό της HiPP είναι κατάλληλο για κατανάλωση ακόμα και από τη γέννηση στις περιπτώσεις που το μωρό δεν θηλάζει αλλά πίνει γάλα σε φόρμουλα.  

Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για την αραίωση των χυμών από φρούτα ή ακόμα και ως απλά ένα ξεδιψαστικό ποτό. Το νερό της HiPP είναι κλινικά ελεγμένο, δεν χρειάζεται να βράσει, λόγω του ότι είναι αποστειρωμένο, ενώ ταυτόχρονα είναι ιδανικό για τη προετοιμασία των γευμάτων του βρέφους σε περιπτώσεις που δεν υπάρχει καλής ποιότητας νερό προς πόση ή η ποιότητα του νερού που έχουμε στη διάθεσή μας, είναι άγνωστη, κάτι το οποίο μπορεί να συμβεί κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού.

Βρείτε τώρα το Βρεφικό Νερό HiPPστο Κυπριακό Ηλεκτρονικό Κατάστημα EvZeen.com με επιπλέον 20% έκπτωση στην ήδη μειωμένη τιμή! Επιλέξτε το για την καλύτερη φροντίδα του παιδιού σας και απαλλαγείτε από το άγχος και την ανησυχία. Ενημερωθείτε περαιτέρω σχετικά με το τι μπορεί να σας προσφέρει το συγκεκριμένο προϊόν και επωφεληθείτε των μοναδικών προσφορών του EvZeen.com! Επιπλέον 15% έκπτωση στη πρώτη παραγγελία για όσους εγγραφούν στην ιστοσελίδα, καθώς και δωροκουπόνι αγορών αξίας 3 με τη συνδρομή σας στο Newsletter της ιστοσελίδας! Και μην ξεχνάτε τη ΔΩΡΕΑΝ παράδοση για όλες τις παραγγελίες σας!!!

Comments

No comment at this time!

Leave your comment



Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday January February March April May June July August September October November December