ΠOΝΟΙ ΑΠO ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΥΣ

person Posted By: Focus On list In: HOME comment Comment: 0 favorite Hit: 212

Ανακούφιση από τους πόνους που προέρχονται από τραυματισμούς

 

Οι αρθρώσεις, είναι ιδιαίτερα επιρρεπείς σε τραυματισμούς είτε στην εργασία, είτε στην άθληση. Η ανατομία και φυσιολογία της κάθε άρθρωσης απαιτεί διαφορετική αντιμετώπιση σε τέτοιες περιπτώσεις και η επίσκεψη σε γιατρό είναι πάντα απαραίτητη. Η αποθεραπεία μπορεί να περιλαμβάνει είτε χειρουργική προσέγγιση, είτε απλά συντηρητική θεραπεία. Σε κάθε περίπτωση, η χρήση ειδικού βοηθήματος ή νάρθηκα βοηθάει τη διαδικασία αποθεραπείας. Όλες οι παράμετροι της αποθεραπείας, συμπεριλαμβανομένης και της χρήσης των κατάλληλων ανατομικών βοηθημάτων, πρέπει να καθορίζονται πάντα από γιατρό.

Τα προϊόντα FuturoΤΜ μπορούν να προσφέρουν την απαραίτητη ανακούφιση. Ο ειδικός σχεδιασμός τους, προϊόν μελέτης γιατρών και φυσικοθεραπευτών, προσφέρει σωστή εφαρμογή στο σώμα, ασκώντας μια μικρή πίεση στα κατάλληλα σημεία, ώστε να επιτυγχάνεται ενίσχυση της αποθεραπείας χωρίς μεγάλους περιορισμούς στην κίνηση. Ταυτόχρονα, τα προϊόντα NexcareΤΜ ColdhotΤΜ  παρέχουν μια μορφή θερμότητας, ιδιαίτερα ωφέλιμη για διάφορες περιοχές του σώματος.

Τόσο τα προϊόντα FuturoΤΜ, όσο και τα NexcareΤΜColdhotΤΜ από την 3Μ, μπορείτε να τα βρείτε τώρα στο EvZeen.com.

 

Για άμεση αγορά των προϊόντων Futuro και Nexcare από την 3Μ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ.

 

Comments

No comment at this time!

Leave your comment



Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday January February March April May June July August September October November December