Iovir Throat Spray 20ml: Εγκλωβίζει τους ιούς, εμποδίζει με φυσικό τρόπο την προσκόλληση, την είσοδο και την εξάπλωση των διαφόρων ιών στον οργανισμό. Προσφέρει άμεση και παρατεταμένη ανακούφιση από τα συμπτώματα του κοινού κρυολογήματος και της γρίπης.

12311
CUBE PHARMACEUTICALS
10,08 €
με ΦΠΑ
Ποσότητα
check Άμεση διαθέσιμο

 

Τηλεφωνικές παραγγελίες 77778200

 

Δωρεάν αποστολές σε όλη την Κύπρο!

"ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΑΚΓΟΣΜΙΩΣ ΤΟΠΙΚΟ ΑΝΤΙ - ΙΙΚΟ ΕΥΡΕΩΣ ΦΑΣΜΑΤΟΣ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΑΡΕΧΕΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗ, ΦΥΣΙΚΗ, ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΗ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ & ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΣΤΙΣ ΙΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΝΩΤΕΡΟΥ ΑΝΑΠΝΕΥΣΤΙΚΟΥ, ΑΠΟ ΤΟ 1ο ΕΤΟΣ!

Το Ιovir® χάρη στο προστατευτικό film υγρασίας που δημιουργεί στο βλεννογόνο και την ιδιότητα του να εγκλωβίζει τους ιούς, εμποδίζει με φυσικό τρόπο την προσκόλληση, την είσοδο και την εξάπλωση των διαφόρων ιών στον οργανισμό.
Χάρη στο συνδυασμό των δράσεων του αυτών, το Ιovir® προσφέρει άμεση και παρατεταμένη ανακούφιση από τα συμπτώματα του κοινού κρυολογήματος και της γρίπης.
Δεν υπάρχει πιθανότητα εθισμού ή κινδύνου από υπερβολική δόση.

Το Ιovir® Τhroat Spray ( γεύση κεράσι ) είναι κατάλληλο:
• Για την πρόληψη και συμπληρωματική θεραπεία των ιογενών λοιμώξεων της ανώτερης αναπνευστικής οδού
• Για την πρόληψη και υποστηρικτική θεραπεία όλων των συμπτωμάτων που προκαλούνται από το στεγνό ή/και ερεθισμένο βλεννογόνο του στόματος και του φάρυγγα.
• Για την ύγρανση του στόματος και του λαιμού σε περιπτώσεις π.χ. βήχα, βραχνάδας, της φωνής ή αναπνοής σε ξηρό περιβάλλον.

Χαρακτηριστικά:
- Κατάλληλο από 1 έτους
- Κλινικά μελετημένο και αποδεδειγμένο σε παιδιά και ενήλικες
- Κατάλληλο για έγκυες, θηλάζουσες και λοιπές ευπαθείς ομάδες
- Κατάλληλο για διαβητικούς και vegans
- Δεν περιέχει λακτόζη και γλουτένη
- Δεν περιέχει φαρμακευτικές ουσίες
- Στείρο καθ΄όλη τη διάρκεια της χρήσης του"

12311