Πώς να θωρακίσετε φυσικά και αποτελεσματικά το ανοσοποιητικό σύστημα των παιδιών κατά τη χειμερινή περίοδο!

person Posted By: Focus On list In: HOME comment Comment: 0 favorite Hit: 449

Το ανοσοποιητικό σύστημα των παιδιών είναι ένα θέμα στο οποίο πρέπει να δίνουμε την απαραίτητη σημασία. Πρέπει να φροντίζουμε, έτσι ώστε να είναι πάντα ενδυναμωμένο και ιδιαίτερα φέτος τον χειμώνα αφού λόγω και της πανδημίας οι κίνδυνοι που εγκυμονούν είναι ακόμη περισσότεροι.

Ο οργανισμός μας, όπως και των παιδιών μας καθημερινά έρχεται σε επαφή με ιούς και βακτήρια, τα οποία για να αντιμετωπίσουμε χρειάζεται ένα δυνατό και θωρακισμένο ανοσοποιητικό σύστημα. Για να το πετύχουμε αυτό και για να έχουν τα παιδιά καλύτερες άμυνες του οργανισμού είναι σημαντικό να αποκτήσουν έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής.

Οι συνήθειες που πρέπει να δημιουργήσουν τα παιδιά έτσι ώστε σταδιακά να αποκτήσουν ένα πιο δυνατό ανοσοποιητικό σύστημα, αφορούν στην καθημερινή ζωή και μεταξύ άλλων είναι οι πιο κάτω:

Επεξεργασμένες τροφές

Προσπαθούμε όσο περισσότερο μπορούμε τα παιδιά να μειώσουν την κατανάλωση επεξεργασμένων τροφών αλλά και συσκευασμένων τροφίμων όπως π.χ. έτοιμος χυμός, και να τα ωθήσουμε έτσι ώστε να καταναλώνουν περισσότερα φρέσκα φρούτα και λαχανικά.

Ύπνος

Ο ύπνος του παιδιού είναι πολύ σημαντικός και πρέπει να φροντίζουμε να είναι σε τάξη. Αυτό θα το καταφέρουμε με το να μην εκτίθενται τα παιδιά σε καμία οθόνη μετά το βραδινό φαγητό αφού έρευνες έδειξαν ότι, όταν συμβαίνει αυτό παρατηρούνται διαταραχές στην δομή και στην ποιότητα του ύπνου.

Ήλιος και βιταμίνη D

Ειδικά στη χώρα μας με τον άφθονο ήλιο που έχουμε, μπορούν εύκολα οι οργανισμοί των παιδιών να παράγουν τη βιταμίνη D. Αυτό γίνεται με μόνο 15 λεπτά την ημέρα έκθεσης στον ήλιο. Κατά τους χειμωνιάτικους μήνες που έχουμε λιγότερο ήλιο, η πρόσληψη βιταμίνης D, μπορεί να γίνεται με συμπλήρωμα διατροφής.

Καθημερινή άσκηση

Η καθημερινή άσκηση είναι εξαιρετικά σημαντική για το ανοσοποιητικό σύστημα των παιδιών. Τα παιδιά τα οποία εντάσσουν στο καθημερινό τους πρόγραμμα την άσκηση, έχουν πιο δυνατό ανοσοποιητικό σύστημα από τα παιδιά τα οποία δεν ασκούνται.

Ελεύθερος χρόνος

Είναι σημαντικό να αντιλαμβανόμαστε ότι τα παιδιά χρειάζονται τον ελεύθερο τους χρόνο, έτσι ώστε να ασχολούνται με διάφορες δραστηριότητες που τα ίδια επιθυμούν. Με το να βαρυφορτώνουμε το πρόγραμμά τους, τους προκαλούμε αίσθημα άγχους και ανησυχίας.

Κατανάλωση νερού

Πρέπει να μάθουμε στα παιδιά ότι τη στιγμή που διψάνε πρέπει να πίνουν νερό και όχι άλλα ποτά τα οποία περιέχουν στη πλειοψηφία τους μεγάλες ποσότητες ζάχαρης.

Στην προσπάθεια ενδυνάμωσης του ανοσοποιητικού συστήματος και στην θωράκισή του από τις ιώσεις, έτσι ώστε να έχουμε μια ομαλή επιστροφή στα σχολεία και στις δουλειές, σύμμαχός μας είναι το σιρόπι Ortis Propex Winter Protection. Το προϊόν έχει πρόσφατα βραβευτεί στα Cyprus Wellness Awards, στην κατηγορία Food Supplement of the Year. Το Ortis Propex Winter Protection είναι ουσιαστικά αυτό που χρειαζόμαστε για να ενδυναμώσουμε τον οργανισμό των παιδιών μας απέναντι στις ιώσεις και το κοινό κρυολόγημα!

Με 100% φυσικής προέλευσης συστατικά αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα προϊόντα της σειράς Propex και είναι κατάλληλο για όλη την οικογένεια και συγκεκριμένα για παιδιά 3ων ετών και άνω αλλά και ενήλικες.

Η νέα βελτιωμένη φυσική του σύνθεση παρέχει ταχεία δράση, θωρακίζει τον οργανισμό προστατεύοντας τον από τους ιούς και το κοινό κρυολόγημα.

Προάγει παράλληλα την ευεξία του αναπνευστικού, συμβάλλει σημαντικά στην ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος και της φυσικής άμυνας του οργανισμού, ενώ μειώνει δραστικά τη διάρκεια του κρυολογήματος.

Η μοναδική σύνθεση του Ortis Propex Winter Protection έχει υπέροχη γεύση κεράσι την οποία αγαπούν τα παιδιά. Περιέχει σαμπούκο, ο οποίος υποστηρίζει τις άμυνες του οργανισμού. Περιέχει επίσης πελαργόνιο και ερύσιμο, τα οποία έχουν καταπραϋντική δράση στον λαιμό ενώ προάγουν την ευεξία του αναπνευστικού. Έχει υψηλή περιεκτικότητα σε πρόπολη, γνωστή για την αντιβακτηριδιακή και αντιϊiκή της δράση, ενώ περιέχει και βιταμίνη D η οποία συμβάλλει στη φυσιολογική λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος στα παιδιά. Δεν περιέχει συντηρητικά, χρωστικές και γλυκαντικές ουσίες.

Βρείτε τώρα το Ortis Propex Winter Protection στο Κυπριακό Ηλεκτρονικό Κατάστημα EvZeen.comσε τιμή έκπτωσης και ενισχύστε σημαντικά το ανοσοποιητικό σύστημα των παιδιών σας αλλά και το δικό σας! Ενημερωθείτε περαιτέρω σχετικά με το τι μπορεί να σας προσφέρει η σειρά προϊόντων ORTISPROPEXκαι επωφεληθείτε των μοναδικών προσφορών του EvZeen.com! Όλες οι παραγγελίες παραδίδονται ΔΩΡΕΑΝ! Επίσης όσοι εγγραφούν στην ιστοσελίδα επωφελούνται με επιπλέον 15% έκπτωση στη πρώτη τους παραγγελία! Τέλος, με την εγγραφή σας στο Ενημερωτικό Δελτίο της ιστοσελίδας, θα σας αποσταλεί άμεσα μέσω emailκουπόνι αγορών αξίας 3!

Comments

No comment at this time!

Leave your comment



Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday January February March April May June July August September October November December